Ynt: İyiki Almışım Astra J'mi Helal Olsun-İşte bu bee Topiği
Senin araç baya seri anlaşılan Tolga, adam neye uğradığını anlamamıştır Bazen düşünüyorum şu garanti bitse de chip yaptırsam diye... Geçen sordum 163 hp 240 torg olur dediler 550-600 tl arası fena değil gibi
Tolga KARACA link' Alıntı:Az önce hava almak ve Astra mla tur atmak için çıkmıştım paşa paşa geziyordum.
Işıklarda durduğumda arkamdan çok hızlı bir Insignia gelip ramak kala sert şekilde durdu, sürücüsüne baktım genç ve hız yapmaya yer arayan bir tip 8) sürekli eğilip yeşil yandı mı diye bakıyor bana ağır ağır yaklaşıyor falan..
Yeşil yanınca roketledim tabi buna da gün doğdu 005hihih kalkıştan yaklaşık 2km sonra ayağımı gazdan çektiğimde aramızda hemen hemen 9-10 araçlık fark vardı, beni geçip ilerdeki ışıklarda durunca arkasına dikkat ettim CDTI logosunun T ve I harfleri siyahtı sanırım 160 Hp oluyor.
Ama Insignia nın led ve mercekleri gece (en azında aynada) Astra dan daha çarpıcı duruyor, ledler kısa ama daha güçlü. Makyajlısında bu kadar iyi olmayabilir belki.
Bu arada inik lastikle gaza çok basınca ilk 2 viteste araç üst devirlere doğru kolayca patinaj çekmeye başlıyor ve 180km üzeri hızlanma isteği düşüyor.
Senin araç baya seri anlaşılan Tolga, adam neye uğradığını anlamamıştır Bazen düşünüyorum şu garanti bitse de chip yaptırsam diye... Geçen sordum 163 hp 240 torg olur dediler 550-600 tl arası fena değil gibi