Marka fanatiği hiç olmadım bugüne kadar. O an hangi markanın ürünü iyiyse ona yöneldim ve genellikle seçimlerimden pişman olmadım. Araba konusu hele hiç abartmam, aracımın ve bütçemin haddini bilirim, kıyas olayına hiç girmem, "iyi ki bir araban var arkadaş" dedirtmem yani kimseye
Ancak bu arabada enteresan bir şey var. Birkaç kez araba değiştirmeye yeltendim (hiçbir sebebi yokken, tamamen kapitalizm uşaklığından); ama yerine pek bir araba koyamadım. Evde ne zaman balkona, cama çıksam hava almaya hemen gözüm park halindeki aracıma yöneliyor ve izliyorum bir süre hayran hayran, yanındaki, civarındaki araçlarla kıyaslıyorum görüntüsünü. Her kıyası da kazanıyor tosun benim gözümde. Buna ek olarak, hala ne zaman kullanmak için otursam içerisine bir mutluluk duyuyorum. İçine bindiğim zaman önümde çözmem gereken bir sorun, sıkıntı bile olsa o ufak anda mutlu olabiliyorum.
Sırf bu sebeple iyi ki almışım diyor, bundan sonra da Allah nasip ederse alacağım her arabada bu duyguyu yaşayabilmeyi diliyorum kendime. Herkese de kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.