Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizeller için durum böyle olabilir. Ancak bizim araçlar için şunu diyebiliriz pejo 206 ile 10 litre yakıyorsan bizim astralarla rahat 12 litre yakarsın. Ne mutlu astra kullanana danceecgr_ank link' Alıntı:Pejo 206 ile 10 litre benzin yaktigim yollarda 1.5 tonluk koca aracla 5 litre mazot yakiyorum ya... ustune de konforun keyifin haddi hesabi olmuyor ya... o da bana yetiyor iste...
cgr_ank link' Alıntı:Pejo 206 ile 10 litre benzin yaktigim yollarda 1.5 tonluk koca aracla 5 litre mazot yakiyorum ya... ustune de konforun keyifin haddi hesabi olmuyor ya... o da bana yetiyor iste...
harunhoca link' Alıntı:Dizeller için durum böyle olabilir. Ancak bizim araçlar için şunu diyebiliriz pejo 206 ile 10 litre yakıyorsan bizim astralarla rahat 12 litre yakarsın. Ne mutlu astra kullanana dancee
Tolga KARACA link' Alıntı:Hocam dediğin genel olarak doğru ama şu da var; dizel motor da olsa güç aktaramı - aerodinamisi vs dengelenmemiş iyi bir model değilse tüketim artıyor, misal bende iş için kullandığım Doblo 1.3 dizel de var ama benzinli Astra ile sakin kullanımda ikisi de neredeyse aynı yakıyor, burda Astra nın teknolojisi önce çıkıyor bence.
mucahitduran link' Alıntı:Aslında o doblonun kalitesizliği![]()
Monza link' Alıntı:Hali hazırda astra için dediğim tek şey yanından geçerken bende de olsa demekten ibaret![]()
Güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederimOGOKTAS link' Alıntı:Allah gonlune gore versin yasin daha genc cok daha guzelleri senin olur umarim