Ynt: İyileştirme yapılması gereken kronikleşmiş ses çıkaran bölümler
O siyah köpüğün yerinden çıkması yüzünden birçok kez forumda neden olduğu rüzgar ya da çarpma sesi yüzünden başlık açıldı, bu parçayı müsait olduğum bir zamanda resmini çekip herkesin görmesi için bir başlığa resmini koyacağım.
Servis neden öyle dedi bilemiyorum ama köpük yerinden çıktığında araç içinde rüzgar sesi çok net duyuluyor hatta parça şuan bende de olduğu gibi artan hızla rüzgardan sallanıp ses yapıyor.
burakkarsli link' Alıntı:Tolga abi sağ olasın valla bu tespit için. Bugün serviste iki taraftaki köpüğe de baktım, elimle dokundum, cidden çok oynak durumdalar. Gerçi onlar araç sıfır geldiğinde de muhtemelen bir yere sabitlenmiş değildi doğası gereği; ama bu kadar da oynak mıydı bilmiyorum. Servise özellikle bunu da söyledim, artan rüzgar sesinin veya o duyduğumuz sesin bundan kaynaklanabileceğini. Bakalım yarın alınca aracı neler yapılmış göreceğiz.
Enteresan bir şey daha oldu, servisteki görevli bu serilerde veya sonra gelenlerde o köpüğün olmaması gerektiğini söyledi. Bu köpüğün olmadığı bir Astra var mı forumda acaba? Özellikle öyle dediği için makyajlılardaki durumu merak ettim.
O siyah köpüğün yerinden çıkması yüzünden birçok kez forumda neden olduğu rüzgar ya da çarpma sesi yüzünden başlık açıldı, bu parçayı müsait olduğum bir zamanda resmini çekip herkesin görmesi için bir başlığa resmini koyacağım.
Servis neden öyle dedi bilemiyorum ama köpük yerinden çıktığında araç içinde rüzgar sesi çok net duyuluyor hatta parça şuan bende de olduğu gibi artan hızla rüzgardan sallanıp ses yapıyor.