İzmir Kahvaltııııııııııı 24 Nisan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi geçmi duyurduk buluşmayı?talep gelmedi???
bide ben nasıl giderim bu mekana tarif alsam-fapurla gitcem:D
Samet metro hizmetinden sonra oraya olan fapur seferleri iptal edildi :D. (misafirlerim gelmez ise uygun bir yerde buluşur, hep beraber gideriz)

ohoo izmirliler aldı başını gidiyor. buluşmalar falan ne oluyor size? :D:D yakın olsa da bende gelebilsem keşke güzel izmirimize:)

aha buluşma var çok şükür :) kardeşim sınav haftasındayım ama 24nisan civarı sınavım yok galiba.yani gelme ihtimalim yüzde 90 :) benle beraber okuldan iki üç arkadaş daha gelebilir sınavları yoksa.sayımız artsın da güzel organizasyonlar yapalım.buluşmaları da artıralım mesela 3mayısta sınavlar bitiyor mayısta daha sık ve rahat buluşuruz hem havalar da düzelir :)

İzmir'li arkadaşlar baya bir eğlenecekler hemde ilk baharın başlarında.

abi geçmi duyurduk buluşmayı?talep gelmedi???
bide ben nasıl giderim bu mekana tarif alsam-fapurla gitcem:D

Talep yuksek ya dun gece ahaliyle beraberdık sıteye gırıp yazmayan en az 8 kısı daha var gelen gırer yazarlar o zamana kadar gene kalabalık oluruz :)

Samet oraya fapur seferlerı ıptal , gidiş işini hallederız bu kadar adamız yaklassın ona göre konusur beraber gıderız.

Samet metro hizmetinden sonra oraya olan fapur seferleri iptal edildi :D. (misafirlerim gelmez ise uygun bir yerde buluşur, hep beraber gideriz)

:kop::kop::kop:

ohoo izmirliler aldı başını gidiyor. buluşmalar falan ne oluyor size? :D:D yakın olsa da bende gelebilsem keşke güzel izmirimize:)

E buyrunnn :D

aha buluşma var çok şükür :) kardeşim sınav haftasındayım ama 24nisan civarı sınavım yok galiba.yani gelme ihtimalim yüzde 90 :) benle beraber okuldan iki üç arkadaş daha gelebilir sınavları yoksa.sayımız artsın da güzel organizasyonlar yapalım.buluşmaları da artıralım mesela 3mayısta sınavlar bitiyor mayısta daha sık ve rahat buluşuruz hem havalar da düzelir :)

Havalar guzellestıkce daha cok bulusma yaparız havalar kotuyken daha az yaptık,zaten bellı bır ekıp aksamın bı saatı hadı suradyız gelın dedıkmı oluverıyoruz 8-10 kişi binevi bulusma oluyor.. Artık daha organıze ve daha farklı atraksıyonlarımız olucak :D

"Paintbaaall mışşş,,yok yaa istememm hem canımı acıtsın hem koştur deli dana gibi:D:D:D mayıs 7-8 de oradayım hepinize bir merhaba demek istiyorum havalarda güzel görüşürüzzz,,Savaş ağbi tamam sen alma hediye sana küsmem hi hi:D:D"

Ben çarşıya çıkıyorum :).

abi bana uğra ona göre alalım beğenmez filan:D:D

listeye ekleme yapalım lütfen sayın demirel :):)

Geri