izmir opel egem e şikayet...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık sıfır araba alırken de yanımızda anlayan bi ustayla gitmemiz gerekecek sanırım... yazık yani.. acıyorum hallerine... kredilerini tüketiyolar...

benim ankaranın buyuk oto satıcılarının birinde satış temsilcisi olan bir arkadaşım vardı o anlatmıştı araçları taşımak için yukledikleri buyuk tırın ustunden nasıl olutorsa yukleme yaparkenmi indirirkenmi dusuruyorlar araç mafiş tabi hemen servşse alıp gereken işlemleri yapıyor ve aynı fiyata sıfır km. olarak satıyorlar söylediğim gibi ankaranın buyuk oto satıcılarının birinde satış temsilcisi olan bir arkadaşım vardı o anlatmıştı

bu neeeeeeeee 0 km araçlardan bahsediyoruz......
insanın inanası gelmiyor..............................

Atomkarinca Bu DedİĞİn Servİs Opel Opİs Mİ?

bir araç fabrikadan çıkıp bizlere gelene kadar o kadar çok insanın eli değiyorki gelene kadar her şey olabilir şirket taşınmadan önce bir renault bayisinin hemen karşısındaydı balkonda sigara içerken bazen tırlardan araba indirirlerdi neler görürdük önemli olan satıcının dürüst olması

arkadaşım bunu sadece egem yapmıyorki.birçok yetkilide çalıştım.hepsi yapıyor bunu.sen fart etmişsin bunu s durumu düzeltmişsindir.ilk olan birşey değil onu bil

hayır orhaninho opelle alakalı bir firma değil ama piyasada çok tutulan bir alman markası mersedes ve bmw'de değil e geriye de pek fazla kalmılyor tahmin etmek zor olmasa gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri