Valla birkere kaydırdık buluşmayı demet hanım ekti Bundan dolayı buluşma tarihlerinde şayet katılmak istiyorlarsa katılırlar.En yakın buluşma 17 Ağustos'ta Kuşadası Adaland de üzgünüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ask olsun cagrı gelemıcegımı biliosun ertesi günü finalim war e bi helikopter fln ayarlarsan orasını bilemem artıkValla birkere kaydırdık buluşmayı demet hanım ekti Bundan dolayı buluşma tarihlerinde şayet katılmak istiyorlarsa katılırlar.En yakın buluşma 17 Ağustos'ta Kuşadası Adaland de üzgünüm
yok artık onu gözden cıkardım gelemıcem yane ama ins tekne turunda görüsürüz bakalımAma bende çok daha önceden tarihi belirledim kalmıs şurada 10 gün nasıl tarihi değiştireyim Kısmet değilmiş demek lazım...Başka buluşmaya katılırsın olmadı yaz çıkışı bir tekne turu daha yapılır bilemiyorum ama şu anda Adaland buluşmasını kaydırma imkanım malesef yok üzgünüm O kadar gelicek insanın planını programını son dakika değiştirtip iki ayaklarını bir pabuca sokturmak istemiyorum... üzgünüm
kesin 5 6 eylüle karar veririz ben yine gelemem şimdiden söliyim de ozmn gelsin tekrar konusurz :good:inşallah.Eylül başı gibi yapılabilir malum Eylül ayı Çeşme'nin en güzel ve en rüzgarsız olduğu ay