İzmir Organizasyon Sorumlusu "35KES52"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla birkere kaydırdık buluşmayı demet hanım ekti :) Bundan dolayı buluşma tarihlerinde şayet katılmak istiyorlarsa katılırlar.En yakın buluşma 17 Ağustos'ta Kuşadası Adaland de üzgünüm :) :) :)

Valla birkere kaydırdık buluşmayı demet hanım ekti :) Bundan dolayı buluşma tarihlerinde şayet katılmak istiyorlarsa katılırlar.En yakın buluşma 17 Ağustos'ta Kuşadası Adaland de üzgünüm :) :) :)
ask olsun cagrı gelemıcegımı biliosun ertesi günü finalim war e bi helikopter fln ayarlarsan orasını bilemem artık :D

Ama bende çok daha önceden tarihi belirledim kalmıs şurada 10 gün nasıl tarihi değiştireyim :) Kısmet değilmiş demek lazım...Başka buluşmaya katılırsın olmadı yaz çıkışı bir tekne turu daha yapılır bilemiyorum ama şu anda Adaland buluşmasını kaydırma imkanım malesef yok üzgünüm :( O kadar gelicek insanın planını programını son dakika değiştirtip iki ayaklarını bir pabuca sokturmak istemiyorum... :( üzgünüm :(

Ama bende çok daha önceden tarihi belirledim kalmıs şurada 10 gün nasıl tarihi değiştireyim :) Kısmet değilmiş demek lazım...Başka buluşmaya katılırsın olmadı yaz çıkışı bir tekne turu daha yapılır bilemiyorum ama şu anda Adaland buluşmasını kaydırma imkanım malesef yok üzgünüm :( O kadar gelicek insanın planını programını son dakika değiştirtip iki ayaklarını bir pabuca sokturmak istemiyorum... :( üzgünüm :(
yok artık onu gözden cıkardım gelemıcem yane ama ins tekne turunda görüsürüz bakalım ;)

inşallah.Eylül başı gibi yapılabilir malum Eylül ayı Çeşme'nin en güzel ve en rüzgarsız olduğu ay ;)

Agustos sonu eylul bası dıyelım hem konaklıcak olan arkadaslar ıcın buyuk avantaj otel fıyatları yarı yarıya düşüyor.

çok yerinde ve doğru bir atama
çağrı kardeşimi yıllardan beri tanırım. bu işlerde çok başarılıdır.
opelim.net ailesine hayırlı olsun

Bundan sonra sizinleyim işallah izmrde yakın bir zamanda orgnzyon yapılır...

Geri