İzmir Organize Oluyoruz - 19 Temmuz Cumartesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cekY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İzmir Organize Oluyoruz - 19 Temmuz Cumartesi

OGOKTAS link' Alıntı:
Sinavinizda basarilar
Teşekkürler :)

detay link' Alıntı:
Tatil dolayisiyla sehir disindayim. O tarihlerde gelmis olmayi planliyorum. Organize olunursa katilabilirim.
İyi tatiller. :) şansımıza artık pek rağbet yok gibi.  :(

detay link' Alıntı:
Tatil dolayisiyla sehir disindayim. O tarihlerde gelmis olmayi planliyorum. Organize olunursa katilabilirim.

ben giderim. siz de giderseniz organize olmuş oluruz :))  buradan takipteyim gelmeye çalışıcam ben de  bravoo

Basligi takip edecegim.

O tarihte bir işim çıkmassa gelmeye çalışacağım.

İzmir'li arkdaşlardan tavsiyeler bekliyorum. şunu yapabiliriz, böyle olur gibisinden. İzmir'i bilmediğim için fikir benden etkinlik sizlerden bekliyorum.  :)  ::)

Sınavınızda başarılar, umarım buluşup güzel bir gün geçirirsiniz :)

İyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim.  :)  :) Temennimiz o yönde, inşallah gerçekleştirebiliriz bir buluşma.  :)

Gelmeyi dusunenler ne taraftan gelecek ona gore yer belirleyebiliriz.. Yada iftar seklinde yapacak olursak ve yer herkese uygun olursa inciralti turkuazda olabiliriz otopark bakimindan buyuk rahat(ucretli diye biliyorum) ya da daha net fikirler gelir umarim oyle yapariz ;)

Sınavım sabah 9.30da Ege Üniversitesi'nde. Öğlen 12den itibiaren müsait olurum diye düşünüyorum. :)

Uğur K link' Alıntı:
Sınavım sabah 9.30da Ege Üniversitesi'nde. Öğlen 12den itibiaren müsait olurum diye düşünüyorum. :)
Forum Bornova'da buluşabiliriz .Ben 14 ten sonra müsait oluyorum

Geri