İzmir Yetkili özel servis tavsiyelerinizi bekliyoru

Kuzey3235

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar astra j dizel 2012 aracımın 30 bın bakımı geldı bugun mercanlara gıttım ama begenmedim özel servisten farkı yok 700 tl gb fıyat verdiler magdur durumdaym

Ynt: İzmir Yetkili özel servis tavsiyelerinizi bekliyoru

Ben İzmirde yaptırmadım ama Karabağlar da var bir tane adını hatırlayamadım şimdi. 350 400 civarında fiyat vermişlerdi bana(45000 bakımı için) GM ürünleri ile. Ama 30000 bakımı daha yüksek çıkar sanırım hidroliklerde değişiyor artı fren balataları eskimiş ise oda değişiyor.

aracımı sevmeme rağmen zihniyet değişene kadar Türkiye'de bir daha opel satın almayı düşünmüyorum. Servisler premium bedeller talep edip merdiven altı atölyeler gibi çalışıyor.

Bu arada 1.6 Cdti 15.000 km periyodik bakım ücreti 726 tl imiş.

detay link' Alıntı:
aracımı sevmeme rağmen zihniyet değişene kadar Türkiye'de bir daha opel satın almayı düşünmüyorum. Servisler premium bedeller talep edip merdiven altı atölyeler gibi çalışıyor.

Bu arada 1.6 Cdti 15.000 km periyodik bakım ücreti 726 tl imiş.
Ortada öyle garip bir durum varki: Mesela aracım çin bakım fiyatının yüksek olduğunu belirttim bu koşullarda bakımı servis dışında yaparım dedim ama fiyat konusunda bir değişiklik yapmadılar. O zaman ben malzemeleri sizden alayım GM olarak dışarda  taktırırım dedim. Yedek parçalar için verdikleri fiyatları burada yazmak bile istemiyorum. Bari malzemeleri piyasa fiyatına verde sen kazan servis olarak ama o da yok. Beni iki sefer kaybettiler anlayacağınız. Oysa iyi niyet garantisi ve aracın bakım kayıtlarının servisde gözükmesi için garanti bitmesine rağmen serviste yaptıracaktım.
Bütün bunlardan sonra bende bir int sitesinden malzemeleri serviste satılan iki mazot filtresi fiyatına bütün malzemeleri alıp 30 TL yede taktırdım.

Daha önce 200bin km ve 170bin km  iki farklı opel ile km yapmış biri olarak periyodik bakım malzemelerinde orijinal olsun diye takılmayın bence. Kaliteli yan sanayi kullandınız mı max 250 tl ye periyodik bakımı halledebilirsiniz.

Geri