izmirde hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan petro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta egem bornovaya gıderdım sıfır corsa aldıgımızda bence sakın gıtme bıseyden anladıkları yok çünkü... kavuklar gazıemıre de gıttık arkdasın corsa ıcın onlarda pek bısıden anlamıyolar.... mercanlar yenı acıldı belkı servıslerı ıyıdır. buca sanayı sıtesının ordan gazıemır yoluna cıkmadan yenı bı ara yol acıldı bukuy bı alısverıs merkezı yapılıyor ya hanı optımum dıye onun arkasında mercanların servıs gırısı var ıstersen bı oraya gotur.

usta egem bornovaya gıderdım sıfır corsa aldıgımızda bence sakın gıtme bıseyden anladıkları yok çünkü... kavuklar gazıemıre de gıttık arkdasın corsa ıcın onlarda pek bısıden anlamıyolar.... mercanlar yenı acıldı belkı servıslerı ıyıdır. buca sanayı sıtesının ordan gazıemır yoluna cıkmadan yenı bı ara yol acıldı bukuy bı alısverıs merkezı yapılıyor ya hanı optımum dıye onun arkasında mercanların servıs gırısı var ıstersen bı oraya gotur.

teşekkür ederim görüşlerin için..dediğin yeri biliyorum..önümüzdeki hafta inşallah bu işi halledeceğim....saygılar..

Arkasa gidin karşıyaka adamlar usta bu konuda

egemle konuştum bugün..420 tl istediler..aslında masraf önemli değil..işçilik önemli..çünkü bu km de servis fiyatları aşağı yukarı aynı...370 isteyende var,dediğim gibi 420 isteyende...sanırım kullanılan yağ farkediyor..egem mobil dedi,mercanlar gm kullanıyormuş..
ben geçen ay egemde yaptırdım bakmı 339tl aldılar.sana çok demişler.

ben geçen ay egemde yaptırdım bakmı 339tl aldılar.sana çok demişler.

15000 km bakımı mı? aradaki fiyat farkı neden acaba?..

yarın egem e şu anda 2000km de olan aracımdan motor kısmından ve sol tarafından gelen bir ses için gideceğim. yorumumu yazarım

egem bencede iyi ben ilk bakıma 7500 KM de gittim.memnun kaldım. haziran 2010 da gitmiştim.benden 335 tl. aldılar.

ASTRA F 1996 bir yıldır bulunamayan tekleme çekmeme sorunum çözüldü

bir yıl önce aldığım ASTRA f 1996 model aracımda tekleme çekmeme problemi vardı bir kaç servise gitti egr vss bir sürü parça değiştirdiler çözemediler en son tesadüfen çamdibindeki STAR opel servisine gittim Mehmet ustayla tanıştım aracın tekleme çekmeme problemini motor sesinden anladıı ve bir gün içindede sorunu giderdii tavsiye ediyorum.

Yetkili servis için Arkas Opel i öneririm. Özel içinse Ege Özüm Opel. Arkas Opel de Cengiz Usta var ona gönül rahatlığıyla aracınızı emanet edebilirsiniz. 2 gün önce yanındaydım. Otomatik şanzıman yağı değişimini yaptırttım.

Geri