Ynt: İzmir'den Herkese Selamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metinmb407 link' Alıntı:Simdi 2 senedir Rize deyim ve 2 aydir Astra kullanicisiyim. Borayi sattim. Hoşgeldin yeni aracin hayirli olsun.
niko22 link' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun.ray55 link' Alıntı:
FriberG link' Alıntı:Meslek öğretmenlikti değil mi ? Yanlış hatırladıysam düzeltirsin abi.Karadenize yolum hiç düşmedi daha.Oraları gezip görme fırsatım olur umarım.Tekrar teşekkür ederim abi.Memnun kaldın mı aracından hocam senin hayırlı olsun 2 ay daha dün demek
Abi polo yu geçen yıl mart ta sattım. Focus kullanıyorum şuan .Astra j ilk çıktığın 1.3dizel bize yetmez diye almadık çok istemiştik.Kısmet 1.6cdti almakmış.Şuan zaten babam 1.6cdti sedan kullanıyor oldukça memnun donanımı hariç.metinmb407 link' Alıntı:Evet öğretmenlik Psikolojik danışmanım okulda. Umarım yolun düşer Karadeniz güzel Araçtan yakıt harici memnunum sıfır araç şimdilik biraz yakıyır Bora ya göre biraz daha sesli ve sert ama rahatsız edici değil. Biz birde kodlama vs alışmışız ya kurcalayamıyoruz bunu Senin Polo ne zaman satıldı veya duruyor mu? Opele kim ikna etti? Beni şu faizsiz kredi kampanyası ikna etmişti
Teşekkür ederim hocam.Sizede hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Taze_Opelci link' Alıntı:merhaba ,
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim ,bende sedan olanı alalı 20 gün oldu . Allah cümlemizi kazadan ve beladan korusun ağız tatılılığı ile istifade nasip etsin
Teşekkür ederim Sağolun.balkes link' Alıntı:keyifli forumlar
FriberG link' Alıntı:Abi polo yu geçen yıl mart ta sattım. Focus kullanıyorum şuan .Astra j ilk çıktığın 1.3dizel bize yetmez diye almadık çok istemiştik.Kısmet 1.6cdti almakmış.Şuan zaten babam 1.6cdti sedan kullanıyor oldukça memnun donanımı hariç.