İzmir'den İstanbul'a. Bir Astra J konfor öyküsü. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Evet arkadaşlar, saat 7.05 gibi yola çıktık. Yukarda bulutlar, önümde zorlu ve uzun engin İstanbul yolları. Elimde direksiyon, altımda koltuk, yanımda ayna, herşeyim hazırdı. (: Kurallara uyma isteğimle arabayı 110 km'ye sabitledim. Yola çıkarken ortalama tüketimi de sıfırladım, alışkanlığı gereği kendini 8.0'dan başlattı. (:

Saat 12.00 gibi feribota bindiğimize göre 5 saate yakın bir zamanda performansım otobüsten iyi değil. Kendimden utanıyorum. (:

şu an için ortalama tüketim 7.0lt/100km. İstanbul trafiğinde 17 falan olur herhalde. (:

Resimler feribottaki üstün Turkcell her yerde dört mü çeker pert mi çeker o sloganı ile uyumlu olarak yüklenemiyor, evde ilk iş koyacağım buraya. (:

Konforumuz on numara, cruise control ise yüzyılın icadı. Herşey süper, Astra almak isteyenler.. Alın!  ((:

Ynt: İzmir'den İstanbul'a. Bir Astra J konfor öyküsü. (:

iyi yolculuklar  steeringwheel

Dogan aksam cuma trafigine kalirsan koprude durumun harap.

iyi yolculuklar

Sağolun arkadaşlar. İstanbul'a varmış bulunuyoruz. Sisle başlayan ve çılgın TIR'lar, fantastik BMW'ler (içimizden geçmeye azmeden manyak 7.35 sürücüsü, arabasız gel adamım, arabasız gel ve göbeğimin gazabıyla tanış.) ile dolu yolculculuğumuz gerçekten heyecanlıydı. Ayrıca İstanbul il sınırlarına girmemizle birlikte aynı anda 75 arabanın birbirine makas atmaya başlaması da bir nevi görsel şölen oldu bana diyebilirim. (:

Valla Astra tam bir optimum tarza sahip. Şehir içinde ne kadar sportifse şehir dışında da o kadar konforlu. Bir ara bağdaş mı kursam, koltukta takla mı atsam diyecek kadar cruise control'ün büyüsüne kapılsam da bir iki virajda "Oha nereye gidiyorum, o ışık ne?" falan dememe neden oldu, alışmak lazım bazı teknolojilerin yan etkilerine de. (:

Ve resimler:

İlk olarak yola çıkış anı:

img0614zf.jpg

Bu da yol boyunca istifini ve duruşunu hiç bozmayan ekranım ve ibrelerim. (6.9 olamadı tekerine tükürdüğümün) (:

img06292.jpg

Hoş Geldin diyelim ozaman :)

TOGI link' Alıntı:
Hoş Geldin diyelim ozaman :)

Hoşbulduk valla. Tek parça gelmenin dayanılmaz hafifliği. (: Geriye yarını beklemek kaldı sadece.

Doğan keşke yağmuru getirmeseydin yolda atıverseydin :)

Dogan yarim depoyla az km yapmissin. Ne kadarlik benzin yaktin. 1 depoyla uzun yolda kac km gidiyor

Geri