İzmir'den İstanbul'a. Bir Astra J konfor öyküsü. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: İzmir'den İstanbul'a. Bir Astra J konfor öyküsü. (:

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=esad J link=topic=3212.msg71650#msg71650 date=1324044797]
216 km gitmiş çeyrek + bir miktar daha benzinle

daha ne olsun ?

valla ben istanbulda bir doluyla 480-520km arası gidiyorum ama uzun yolda kocaeliden izmire aşırı sakin kullanımda (80-100 km hız) yarım depoyu çok hafif geçmişti yaklaşık 470 km yol gittim yarım artı çok az miktarda diğer yarıdan gitmişti

sen kendinle kıyaslarsan hepimizin aracı kokluyor gibi kalır :D

[/quote]

yav abi 180 likler varken benim yaktığım çerezlik olur

gerçi 8 ayda 25bin oldu ordan biraz darbe var ama birim fiyatı açısından 10-11 litrelerdeyim :)

as saolsun :)

Beyler tekrar geldim. Şimdi 130'la geldi, çok bastı, uçtu kaçtı gibi ithamlar için sadece siz beni hiç tanıyamamışsınız diyorum. (Karım yanımda dedim, 110+1'de kan çıkar valla, limit ne hız o. Canım daha değerli. (: )

Şaka bir yana 110'da cruize kilitliydi, sadece Bursa'da otoban kısmında 120'ye çıktık, sonra yine 110. İstanbul içinde de ortalama 120 ile geldik. (Ha ama konu İstanbul olursa jungle kuralları işler, iki makas attım hanım bile birşey demedi.) ((:

Sonuçta 2480km'de çıktım 2921km'de eve park ettim. 5 diş'ten biraz daha fazla yürüdü ibre. (:

img06315.jpg

Hakkında atıp tuttuğumuz adam geldi kaçııııın !! 011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hakkında atıp tuttuğumuz adam geldi kaçııııın !! 011zaa

Kendimi Godzilla gibi hissettim yemin ederim. ((:

Ve şunu eklemek istiyorum. YAĞMUUUURRR.. SENSÖÖÖÖÖRRR.. Çalıştı. Çalıştı sensörüm. Sevinç gözyaşlarıma karışan yağmur damlaları ön camıma usulca çarparken sileceklerim narince sildi onları hüzünlü bir yanaktan akan yaşları silen nazik bir el gibi. (:

Neyse bu da aradan çıktı, arabamda yağmur sensörü var, gördüm. ((:

abi tekrar hoş geldin. hesaplarıma göre her diş 7lt  1 dişle 88 km yapmışsın manuel olsaydı bence 98 olurdu diye düşünüyorum bence yakıt konusunda otomatik şanzumana göre iyi bence.

Araba yeni diye fazla bence toplasan 500-550 km gitcek demekki uzun yol durkalk yok hiz 110 dahada bunun ekonomigi olmaz artik.

ben 5000 km yi geçtikten sonra yakıtın azaldığını farkettim. Daha da azalacağını düşünüyorum.

Bu akşam Doğan kardeşimi andım, her ne kadar - otm. şanzıman ve -40Kg avantajlarım olsa da (!) kasisten kasise hızlı şekilde kullanarak ani kalkışlar yaparak ort. ekranımda 8.6l /100km yi gördüm, kendisini saygıyla anıyorum. :)

Geri