izmirden merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: izmirden merhaba

Hosgeldiniz, keyifli forumlar ve paylaşımlar diliyorum... 045thumbsup

welllcommee

welllcommee
Bol paylaşımlı forumlar dileriz. 045thumbsup
Bol bol resim ve video bekliyoruz. :)
Faydalı bilgiler için
thnxx

Aramıza hoş geldiniz.

Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar dilerim.  :)

welllcommee

HaKaN link' Alıntı:
bayiler tanıdık derken hangi bayiler İzmir'deki ?

Egem satış müdürü ve satıştan eski olanların hepsi, aksesuarcısı, garanticileride tanirim ama fazla muhatap olmam, servis danışmanları, servis müdürü usta başların hepsi servis çalışanların eskileri yenilerde tanirda fazla muhabbetim olmaz hasarda da tanidik var ama onlara iş yaptirtmam ;D yedek parçadan çalışan eskilerin hepsi

Egem araştırma servisi A dan Z ye hepsi yenisi eskisi  fark etmez.

Sürtaş satış ve servis müdürü, servis danışmanları ustabaşı 011zaa

Kavuklarda vardi satışta vardı ama ayrıldı bir kere araç satın almıştık servis olarakta hiç kullanmam profesyone oduklarını düşünmediğim için hala aynı kişi ise servis müdürü ie tanışmıştım.

Arkasta iki yada üç tane satış elemanı servis müdürü çok karışık bir yer olduğu için bir kere araç aldım bir kerede servise gittim bir daha gitmedim servis müdürü mutludur diye düşünüyorum.

Mercanlar satıştan bir kişi ve satış müdürü genç arkadaş opaz patentli bir yer olduğu için en son tercihimdir manisa da servise giderim olmaz ise oraya gitmeden önce sanayii düşünebilirim  011zaa ayrıca boya koruma filmi yapan kişilerini de sevmem

Trak vardı hala yetkili servis mi bilmiyorum fiat geçişli olduğu için hiç tercihim olmadi bir kere bir tanıdık araç bırakmıştı onunla ilgili sahibi ile telefonda gerekli sözcükleri sarf etmiştim.

Hakan bey yeterlimidir?

Geri