izmirin en gözde aracı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan love_boy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostum anlayan anlar ... ları bok atma yasdım noldu bı dalgamı war anı / ısmırde okullarda 28 harflı alfabe ondandır o dedıın harfı kullanmama ayık olun beylerrrrr

Beyler Biraz Daha Dikkatli Kuralım Cümlelerimizi...
Başlık Amacından sapmasın.

ikiside çok şık.
ama ilk arabanın sahibi olan abi aynı sanatı arabanın tümüne uygularsa şaane bişey çıkacak ortaya, sadece arkaya yapıca çıkma çamurlukla bagaj kapağı takılmış gibi duruyo,ön başka arka başka. :D

bende gordum bu arkadası otobanda makas ata ata gıdıyordu cok tehlıkelı kullanıyor aklımda kalan sadece bu

yanlış hatırlamıyosam eğer bu iki araçta izmir fuarında yapılan 3.otomobil fuarında görmüştüm ve iki araca da hayran kalmıştım.

love_boy' Alıntı:
arkadaşlarım bu araç çok sevdiğimiz bizim foruma üye olan bir abimizin arabası..şu anda bu konuda yapılan araçlar arasında tek olarak gösteriliyor..sizlerin yorumu nasıl olcak acaba...size tek tavsiyem bu arabayı kesinlikle yakından görmenizdir..aracın jantları 20" lexani modeli olup 4 tekerde total 4000 ile 5000 avro arasıdır.. ;);)

astra1ce4.jpg

Yakından gör diyon ama ya yerse bu bizi?:)

ben yine diyom vallah arabalar super ...

yahu bu ilk araba topike konu olan bence önü anya arkası konya olmuş arkadaki resim ön kısma doğru uzatılmalı .

izmirin en gözde aracı olmak için daha çok yolu var bence.

yapıcı bir eleştiri kabul ederek sahibinin darılmaması beni mutlu eder.

bence de araç oldukça ilginç olmuş ama bende daha doğal görünüşlü modifiyeden yanayım ancak yine emek ve işçiliğe saygı duymak lazım.saygılarımla:good:

Geri