jant boyama uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: jant boyama uygulaması

ethem bey  045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

Ethem bey gerçek ten güzel olmuş sabrınızı alkışlıyorum ,valla ben uğraşamam dedim ve serviste parlak cilalı gun metal renge boyattım bana 300 tl ye maal oldu :)

Herkese teşekkürler konu dağılmasın ve sabit kalsın diye , ayrı olarak açtım .

yakın zamanda ben de jantlarımı boyattım.kaldırımlara yanaşırken çizilmeler ve sürtmelerden dolayı epey yıpranmıştı garipler.ben de bir dostla beraber yaklasık 5-6 saatte jantlarımı boyadık ardından da fırn boyaya verdık sanayide.sonuç için yakın zamanda resim eklerim inşallah ama şahane oldu.hatta hazır lastikleri sökmüşüz kaliperleri de boyayalım dedik onları da boyadık.görüncce bayılacaksınız eminim.maliyeti yaklaşık 225 tl oldu.ama bu paranın içinde yemek ve sigara masrafımız da var :-)))

Ethem kardeşim gerçekten on numara olmuş Emeğine sağlık.  045thumbsup

GNSpower link' Alıntı:
ևok genital bir uygulama olmuş. ((:

Bunu tenefüste okudum, çok güldüğümü yazdım ama bağlantı kesildi gönderemedim.  Koridorda sınıfa çıkana kadar güldüm. Derse girdim, çocuklar ingilizce poster hazırlıyorlardı; içlerinden bir tanesi sadece iki çöp adam çizmiş getirip bana gösterdi ''֖ğretmenim nasıl olmuş?'' dediğinde daha dayanamadım bastım kahkahayı. 10 dakikada zor anlattım onun resmine gülmediğimi ve kırılmasın diye yardım etmek durumunda kaldım. Kendim de çöp adam çizmekten öte gidemeyince istem dışı  bir kahkaha daha attım. :D

''Yemiyor içmiyor espri üretiyorsun.'' diyeceğim ama... noell

REC link' Alıntı:
Bunu tenefüste okudum, çok güldüğümü yazdım ama bağlantı kesildi gönderemedim.  Koridorda sınıfa çıkana kadar güldüm. Derse girdim, çocuklar ingilizce poster hazırlıyorlardı; içlerinden bir tanesi sadece iki çöp adam çizmiş getirip bana gösterdi ''֖ğretmenim nasıl olmuş?'' dediğinde daha dayanamadım bastım kahkahayı. 10 dakikada zor anlattım onun resmine gülmediğimi ve kırılmasın diye yardım etmek durumunda kaldım. Kendim de çöp adam çizmekten öte gidemeyince istem dışı  bir kahkaha daha attım. :D

''Yemiyor içmiyor espri üretiyorsun.'' diyeceğim ama... noell

֖ğrenciye resmin çok genital olmuş dediğini gözümde canlandırınca bende kahkaha attım. ((:

herkesin zevki başka tabi arkadaşımızın emeğine sağlık paylaşım için ama benim görüşüm pek gitmemiş boya işi :)

Geri