Dün tesadüfen lastik bayisinin birinde orjinal corsa c enjoy çelik jantı ve 4 lastik denk geldi ve bugün taktırdım. Malum benim araçtada çelik jant yoktu. Lastiklerin durumu iyi tarihleride yeni sayılır en azından üzerlerindekinden iyi. Fakat şöyle sorular oluştu kafamda lastikçi farketmez dedi ama birde sizlere sorayım istedim emin olmak için aracımdan çıkardıklarım 185/60/15 ebatlarındaydı bunlar ise 185/55/15 ebatlarında bana ne gibi dezavantajları olur. Mesala artık kilometre saatim fazlamı göstericek? Fazla göstericekse nasıl ayarlatıcam. Birde aldığım jantlarda kırık,tamir,kaynak yok balansıda yapıldı sorun yok fakat 3 jantın ufak çizikleri dışında sorun yok ama 1 jantın üzerinde derin çizikler var ve kötü duruyor. Bugün bir boyacıya sordum 200tl istedi takımı boyaya ve bence yüksek bir fiyat istedi.bende kendim yapabileciğim diye düşünüyorum. Boyarken nelere dikkat edicem macun mecburen kullanıcam derin çizikler için. Tabanca ile atmak istersem ne tür boya almam gerekiyor,sprey ile boyarsam nasıl almam gerekiyor? Vernik şartmı? Eski boyanın üzerine kalından inceye zımpara geçicem. Başka neler yapmam gerekiyor tecrübeli arkadaşların bu genel konularda yardımlarına ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın resim ekliyorum fakat boyutu mobilden girdiğim için büyük olabilir şimdiden özür dilerim. Yardımcı olan arkadaşlarada şimdiden teşekkürler.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi