jant boyama.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: jant boyama.

ulaş bende orjinal rengi derim çünkü aracın zaten koyu tonda füme aracı boğar aracın açık renk olsaydı gümüş gri özellikle tavsiye ederdim ama ben orjinal rengin teknik gride daha öne çıktığını düşünüyorum.

kubi link' Alıntı:
Aracin rengi nedir ?
teknik gri

orjinal renk çabuk kirleniyor ve balata tozu çok çabuk yapışıyor o yüzden genel tavsiye olan füme olacak galiba :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
sen zaten kafaya koymuşsun füme rengi.  rasta_occasion
fümeyi kafama koyduğumdan değilde orjinal renk sıkıntılı gerçi son kararım aracı servise bıraktığımda kataloğa bakarken vereceğim :D

karar senin bana boğar gibi geliyor, jantlar temiz olduğu sürece senin aracına  orjinal jant rengi daha çok yakışır bende daha önce teknik gri insignia vardı yıkandığında jant ile kaporta rengi daha uyumlu geliyordu bana ama bana tabi sen aklında ne varsa onu yap dostum.

Ulaş janta zarar veren jant temizleyiciyi açıklar mısın aklımızda olur?

Misal ben Sonax kullanıyorum ama birara hediye gelen Turtle Wax bijon kapaklarını yakmıştı.

ben de bu jant temizleyicilerden çok çekiniyorum.en iyisi köpük temizliği sanırım

Benimkide teknik gri bende jantlari boyatmayi dusunmustum gri fume tonlarinda Ferric grey e karar vermistim , gri tonlari arasinda en begendigim , arabayi bogmaycak renk buydu bir bakmanizi tavsiye ederim

Geri