Jant hırsızlığına dikkat...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VeCCtrA

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ankara/Çankaya civarındakilerin dikkatine.. Arabanın birinin 4 çelik jantını çalmışlar ve aracı eski lastiklerin üzerine oturtmuşlar. Olay gece olmuş ve bu sabah farketmişler. Çelik jantı olanlar temkinli olsun derim. Krizden insanlar ne yapacağını şaşırdı, yazık...

her aldığım arabaya alarm taktırıyorum..kesinlikle caydırıcı

Bunun kriz ile ilgisi yok . Cant ve lastik hırzızlığını devamlı yapıyorlar, oto hırsızlığı artık branjlanmış diyebiliriz.;)

kılıtlı bıjonlar var onlardan takmak en ıyısı gecen gordum adamın bırı bı tekerın 5 bıjonunuda kılıtlı yapmıs dıerlerıne 1 er tane takmıs...

Evet kilitli bijon en iyisi.Dikkatli olmakta fayda var

kaskodan orjinal celık jantların parasını alırsın oda zaten 2000 lira gibi tutar.:)

4 sene önce istanbulda yan komsunun oglu vardı 17-18 yaslarında broadwaya çelik jant almıstı cocuk birde 4 tane lastık almıs.birde her hafta arap sabunu ıle falan parlatıyo.aradan 1.5 ay kadar gectı pazar sabahı dısarı gemeye gıdecez birde baktık cocuk oturmus aglıyo çok uzulmustum ama yapacak bır şey yok.lastiklerle beraber alıp gitmişler arabayıda 4 tane kutugun uzerıne koymuslar.

Pes artık ya. Ne demek lazım bilmiyorum ki?

eskide olurdu bu aralar duymuyordum hiç yine hortladı demek bu jant lastik hırsızlığı en kolay yolu kilitli bijon almak hiç bir şekilde çalamazlar

Allah korusun! nerden alırız bu kilitli bijonları?

Geri