Bir ankara'lidan ankara tanimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toprakozz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi ben askerliğimi yaptım mamakta barış gücünde.çinçine çok gittik.ama hiç atlayan zıplayan rastlamadı.düzgün tavırla alacağımızı alıp geliyorduk.efendi çocuklardı.artist artist geçersen orasını bilmem.

abi ben askerliğimi yaptım mamakta barış gücünde.çinçine çok gittik.ama hiç atlayan zıplayan rastlamadı.düzgün tavırla alacağımızı alıp geliyorduk.efendi çocuklardı.artist artist geçersen orasını bilmem.
katılıyorum gecede gittiğim gündüzde gittiğim oldu arabanın önüne atlıyan yol kesen görmedim,ama dikkat etceksin illaki fazla dikkat çekersen heryerde var deli heryerde önüne atlarlar

hikaye onlar
benim kız arkadaşım var çinçinde oturan lisedeyken onu almaya giderdim yanii
olsaydı bana olurdu dimee:D:D

o değilde özlemişim lan:(

bu hafta ANKARA ya taşınmış bulunmaktayım.Önerilerinizi dikkate alacagım.Bide bu kadar 06 plaka içinde 05 plaka beyaz astra görürseniz mutlaka selamlaşalım.
:)

profilde ki bilgileri değiştirmeyi unutmuşum onuda degiştireyim.

Dün saat 23:00 itibariyle Marmaristen Ankaraya geldim,şuan Çayyolundayım daha ankara merkeze kadar gitmedim kimse kusura bakmasın ama Marmaristen sonra hiç çekilir değil.Bana Ankara öğrencilik zamanımdan beri hep itici gelmiştir,aynı zamanda ben sadece deniz olayına da değinmiyorum.Önümüzdeki yıl kendi evim olan Ankaraya yerleşmek istemiyorum,asıl amacım hiç çevrem olmamasına karşın İzmire yerleşmek

Bunun bir de power point sunumu var, ordan çeşitli resimlerle görmek daha güzel

21 yılım geçti ankarada, beni beğenmedi herhal yolladı beni sivasa ama hala aklım fikrim ankarada....

Süper olmuş süper ;) Cuk oturmuş.

Böyle açıklamalar yapmayalım bence ;)

Geri