Jant konusunda YARDIM bekliyorum?

mehmetnsns

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Astra G 1.4 sedan 07 aracım var, bikaç bise yapmaya heveslendim .Body kit ek spoiler falan ısmarladım.Fakat iş cantlara gelince sastım kaldım, baya bı yer dolastım; bi suru marka.... çin malı..... 16" 17"... orjinal jant iyidir..... Jant renkleri.....!!!!

Şaştım walla.....:eek:

Arkadaşlar özellikle Jant ebatı , jant modeli(5sutun veya daha sık gibi) , Marka seçimi , Jant renkleri konusunda bana yardımcı olabılırseniz, tavsiyede bulunabilirseniz çok sevinirim...:confused:

Aracım metalik gridir Jant alırken siyah dusunuyorum ve body kit eklerin ızgaralarını bu sebepten siyah renk ısmarladım...

çok tesekkur ederim :good:

Son düzenleme:
Aşağıdaki siyah momo paklar seni.17" fazla 1.4 araba için, 16" yeterli...

MOMO_CORSE_BLACK.JPG

madem siyah düşünüyosun bencede momo güzel ama tabi ayıracağın bütçedi önemli ne kadar ayırabileceğini yazsaydın daha sağlıklı olurdu çünkü momolar biraz külfetli ama 16'' yeterli erman abini dediği gibi 17'' yorar 1,4 motoru

Arkadaşlar 1.5 ayırabilirim jant için.
Mumkunse ,momo marka jant nerede bulubılirim, bu konudada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Hangi yakadasın?

avrupa yakasında vatan ticaret var aksarayda vatan cad.burger kıng karşısında

16 karar bencede yalnız siyah jant düşünüyosan krom çerçeveliler var onlar hoş durur senin araçta.

momocorse süper valla bende düşünüyom merivaya 17''

bendede astra g var gümüş gri.jant almayı bende düşünüyorum.sana tavsiye edecegim oz var ama 2000ytl den assa yok kalitelidir ve siyah renkleride mevcut.bunun dışında samurai var lensoturkey.com bu adresten bakabilirsin. gün-can.com da 1500 ytl ye de var istediğin şekilde ama ren olarak siyah yok sanırım son olarak mutlulastik.com.tr adresinede bi bak.

Eğer O.Z. düşünüyorsanız peşin olmak kaydı ile 1.400 YTL'ye ayarlayabiliriz sanırım...

Momo Corse için Avrupa yakası ile ilgili bilgi verilmiş, Anadolu yakasında Minibüs Caddesi Erenköy BTG Mega Shop'ta bulabilirsin...

Geri