Jant konusunda YARDIM bekliyorum?

Arkadaslar yardımcı oldugunuz icın cook tesekkurler yaw.
Gorevim yerim İzmitte fakat ikametim sarıyerdir.
Walla resimdeki Momo harika!Lakin Oz veya Momo olmasından ziyade iyi olup iyi dursun gerisi muhim degil.
1400' e sozu gecen jantı gormem mumkunmudur acep?Fakat peşin konusu bıraz sıkıntılı.2 taksit olabilir uygundur.
Tesekkurler...

kardeş bende de 17 darwin var nikeLaj Lı onu sana verebilirdim ama siyah istiyomuşsun arkadaşLarın söledikLerine bi bak bakaLım ... Bi de benim ki 17 olduğu için senin 1.4 ü yorar yazık arabaya boşwer ...

Arkadaslar yardımcı oldugunuz icın cook tesekkurler yaw.
Gorevim yerim İzmitte fakat ikametim sarıyerdir.
Walla resimdeki Momo harika!Lakin Oz veya Momo olmasından ziyade iyi olup iyi dursun gerisi muhim degil.
1400' e sozu gecen jantı gormem mumkunmudur acep?Fakat peşin konusu bıraz sıkıntılı.2 taksit olabilir uygundur.
Tesekkurler...

1.400'e ben satmıyorum jantı, Kozyatağı'nda Estremo Tuning var, orada Hakan Bey'e ulaşırsan yardımcı olur.

Yok Erman hocam aklına yanlıs bıse gelmesin...Sadece bilgi için sordum...
Daha bu konularda çoook yeniyiz walla
Çook tesekkur ederim sana :))

Ne demek, rica ederim.Yanlış anlaşılacak bir şey yok zaten, ben bu işle uğraşmıyorum, satınalmacıyım. :)

valla uğraşsan şu adı tuning ci satıcılardan daha aydınlatıcı bilgi veriyorsun erman aç bi dükkan yaw

Abiler bide aparatlı egsozt tarif ettiler bana,
Abartı egzost ama aparatı takınca susturuculu oluyo,
Varmıdır fiyat , yer , marka konusunda bilginiz acep?
Saygılar...

Bu opelim forum hadisesi sper bişe yaw:)

Ottolar yaygın ve makul gozukmekte,
İstediğim fazla ses çıkarmasın, uzun yolda aparat takılınca ses kesilsin...

Bu ottolar çok ses verirmi?
Aparatı takınca ses kesimi nasıldır, tamamenmi, azmı, yoksa uygunmu?
Bide astraya yakısmaz derken...nası yani... karlık falan takdırdım ama...

Tavsiyeleriniz nedir?

valla uğraşsan şu adı tuning ci satıcılardan daha aydınlatıcı bilgi veriyorsun erman aç bi dükkan yaw
aga78 çok haklı bence.Erman abi sana bi modifiye tükanı açalım bütün corsacılar senden başka bi yere gitmez.

Geri