Jant nasıl boyanır (resimli ve anlatımlı )

Ynt: Jant nasıl boyanır (resimli ve anlatımlı )

OGOKTAS link' Alıntı:
Mucahit uygulama konusunda ne varsa Ankara da var kiskaniyorum Sizi  great dort gozle bekler yollariniza kirmizi hali sererim :)

Allah razı olsun abi. İnşAllah ziyarete geliriz bir ara yanına :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Mucahit uygulama konusunda ne varsa Ankara da var kiskaniyorum Sizi  great dort gozle bekler yollariniza kirmizi hali sererim :)
Ozdemir abi aynı duyguları paylaşıyoruz valla , bende kapı içi led , ayna altı led gibi şeyler yaptıracağım ama ankara ekibi toplaşıp yaptıralım diyebileceğimiz yer dahi bilmiyorum Odak dışında :D

VIII link' Alıntı:
Ozdemir abi aynı duyguları paylaşıyoruz valla , bende kapı içi led , ayna altı led gibi şeyler yaptıracağım ama ankara ekibi toplaşıp yaptıralım diyebileceğimiz yer dahi bilmiyorum Odak dışında :D

Yapmadiklari uygulama kalmadi sanirim :) Odak a alternatif ariyorsan Nihat abiye danismalisin, ustasi Nihat abinin aracta cok basarili iscilik yapmisti ayrica beyaz araca led uygulamalari cok yakisiyor greatt

VIII link' Alıntı:

Biz Odakta yaptırmadık. (Emre, Volkan, Mustafa, Ben) :) Yaptırdığımız başka bir arkadaşımız var. Foruma özel çok süper bir fiyata yapıyor :)

Geri