Jant sorgusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SiR-HoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jant 10 numaraymış.
aşık oldum resmen...

hafif diye yamulması mevzu çok saçma, malzeme dayanımının ağırlıkla bi ilişkisi yok
bizdeki eski teknoloji al. jantlar bile yıllardır çukur tümsek sapasağlam gidiyo,

en ağır jant kapaklı olan çelik jantlar onlar da oldukça dayanıklılar

Tercih nedeni hafifligi

Tercih etmemdeki onemli nokta uzerindeki janttan hafif olmasi ve arabnin yukunun birazdaha azalmasi araba icin iyi olcagini dusnuyorum tek korkum yamulma sorunun olmasi idi ama bu sanki solenti gibi galiba firmalar fazla oz satmak istemiyo bi kac yerde oz su model diyince bana altarnetif jantlar onermeye basliyolar buda sinir oldugum bi nokta bilgi yerine ticaret e donuyo olay bude skci bi durum tabi !

piyasada jant konusunda bilgili, yönlendirebilecek satıcı çok çok az maalesef, o yüzden sen araştırıp işin uzmanı olman lazım.jant gerçekten çok güzel, çok da yakışacağına eminim.bende bu jantı çok beğenmiştim ama fiyatı tuzlu gelmişti o yüzden daha hesaplı farklı bir marka almıştım

secmiş olduğun jantın modeli aracına gercekten cok yakışır.jantın yamulması olayına gelince oz sektörde kendini kanıtlamıs bir marka öyle kolay kolay yamulmaz.45 profil lastikle kullanırsan daha da zor yamulur.gerci istanbul yollarında yeri gelir hummer' ın bile jantı yamulabilir

Son düzenleme:
valla yamulmanın hafiflikle ya da agırlıkla alakası yok.son derece agır ama ucuz jantların da cok cok kolay yamuldugunu gördüm.bence cok güzel bi jant.ben olsam alırım acıkcası.ama lastik yanak ölçüsü sana kalmış bi durum

Geri