Jant ve Lastik Hk. Yardım Pls...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eRaGoN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslarımın açtığı konular var ama onların konularına yazarak konularının dışına çıksın istemedim...
Sorunum şu arkadaşlar..Bu aralar yaza girmeden jant almak istiyorum 2001 Vectra B aracım var 16" mi 17" jant alayım karar veremedim..Nedeni 1-sürtme falan yaparak çamurluklarda oynama yapmak istemiyorum 2-gösteriş yapıcaz diye konfordan fazla ödün vermek(içeriye takur tukur ses) istemiyorum..3-yay takmak (iyisi eibac oda pahalı hepsi çok gelicek)istemiyorum...
Bu kriterlere göre Jant - Lastik ebatları hakkında yorumlarınız ne olur acaba?Gönlüm 17" den yana ama eşimde aracı kullandığı için sıkıntı yaratır mı bilemiyorum... Çok oldum ama 2 modelden hangisini tercih edersiniz?
Yorum yapan arkadaşlara tşkkr ederim...

Ekli dosyalar

• CMS ADONIS.webp
    CMS ADONIS.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 44
  • TFT 812 SF.webp
    TFT 812 SF.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 45
jantlardan ikinci resimdeki daha güzel. Uygun yanaklı lastik takıldığında jant boyutu sıkıntı yaratmayacaktır. Yalnızca balon olayı yüzünden çukurlarda biraz daha dikkat etmeniz gerekir.

Bence 16'' te zaten spor duruyor hevesini kırmak istemem ama 17'' takarsan pek konforlu olacağını sanmam. Ayrıca yakıt sarfiyatını da arttıracaktır. Jantlardan ikincisi daha güzel bence ama önemli olan aracın üzerinde nasıl görüneceği. Bence aracın tipi ile jantların uyumlu olması lazım bazı jantlar çok güzel olmasına rağmen bazı modellerde çok amele duruyor.

Jant modellerin güzel. Tercihin 16'dan yana olsun. Ama bu tür jantları devamlı temiz tutmak gerekir. Yoksa zamanla birikecek balata pislikleri çok kötü görünür.

dostum kullandığın yollar bozuksa orjinalinden şaşma yanlız yollarda problem yok diyorsan 16" taktır.

16" ve ikincisi bencede.

Ben muhalefet oluyum hepinize :).
Arkadaşım amortisörlerin sağlam,ön takım aksamlarına güveniyorsan 17 derim,16 vazgeçtiğin orjinallerden farklı olmayacak,göstermeyecek arabanı.Madem bişeyleri göze aldın yakıttaki artış % 1 yada 2 .
Konfor % 5 olmadı 6 :)
Jantların ikiside güzel ama üzerinde nasıl duruyor katılıyorum.Amaaaa kesinlikle sağlam
bir jant olsun malum seçimler yaklaşıyor ve yollar wrc...
Zaten arabanın son halini görünce içerdeki sesleri kulağın duymayacak emin ol...

Yorumlarınız için :tesk: arkadaşlar..Benim gönlümde de 2. resimdeki TFT.Ama CMS de bilindik marka olduğundan TFT ye benzerliği açısından listeye koydum..Bakalım arabada nasıl durucaklar inşallah düzgün dururlar....
Bu arada Savaş Abi jantları alayımda ben onlara nasıl bakıcam bi gör o jantlarda toz mu duru yaaa:)
Arkadaşlar lastik ebat ve marka hakkındaki yorumlarınız ne olur acaba..?

Geri