Jant ve Lastik Hk. Yardım Pls...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Soner siteye girdim ama birsürü teknik terim en azından benim anlamadığım terimler var..:confused:Zaten bunlardan anlasam bu jant ve lastik olayına bu kadar takmıcam..Jant ve lastik satanlar ise bu krizde maksat mal satmak olduğu için yanlış bilgilendirmede yapabiliyorlar...Ama sitedeki arkadaşların önerilerine sonuna kadar açığım en azından birçok kişiden çeşitli tavsiyeler alırım...

Arkadaşlar son soru diğer forumlardan incelediğime göre 16" jantta 215/55/16
17" jantta 215/50/17 gibi lastik ölçüsü tavsiye ediliyo...Bu Ebat lastiklerden aldığım zaman araca YAY alma gibi bi zorunluluğum var mı?
Çok yükselir mi araba??:tesk:

sinan jant alcaksan hiç düşünme 17 al abi yoksa arabanın üzerinde jant war diyemezsin.. ben bile 17 ye alıştım şimdi 18 gözüme güzel geliyo.. ayrıca yay ilerde düşün bence.. benim aracım garaja gircek gibi olsa hemen koycam yay.. ayrıca angellere hastayım haberin olsun:) içimde kaldı şu angel işini yaza kdr halletmem lazım:) 205/50/17 al lastik we lassa impetus sport2 tawsiyemdir.. yol tutuşu çok iyi.. ama desen olarak çok iyi durmuyo..

16 jant ta para vereceksen orjinaolde kal derim ama benim tercigim 17 veya 18 al derim ozaman verdigin paraya deger

Geri