Jant zedelenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Superior
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Superior

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Astra sport jantimi bu gece park ederken 2 cm kadar oyuklu çizdim takındığım olduğundan çizik gidermek icin ne yapılabilir izmirde oturuyorum.

Ynt: Jant zedelenmesi

autoking vb yerlerde onarım ve boyama işlemi yapılıyor

Birebir aynısını tutturabiliyorlar mı?

Otoking'de yapılıyor ama jantın fiyatına.  023hm

Ben de yaklasik 2 yil önce sag arka janti dar bir yerden dönerken kaldirima sürtmüstüm. Autoking o zaman icin 150 lira demisti. Orjinal jantim opel sitesinde 270 Euro görünüyor.

Tamir o kadar pahali degil yani.

[quote author=vehicle_dynamics link=topic=8556.msg194669#msg194669 date=1373438363]
Ben de yaklasik 2 yil önce sag arka janti dar bir yerden dönerken kaldirima sürtmüstüm. Autoking o zaman icin 150 lira demisti. Orjinal jantim opel sitesinde 270 Euro görünüyor.

Tamir o kadar pahali degil yani.
[/qu

bir arayıp fiyat alın ama astarı yüzünü geçecektir. daha uygun yapan yerler var internetten araştırın bence, 475 lira benim jantım ufacık çizikler için 200 tl. istiyorlar.

Ben Mart ayında arkadaşım Maslak sanayide ön iki jantımı 150 TL' ye yaptırmıştım sanayilerde bu işi daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz sormanızda fayda var renk olarakta orjinali gibi olmuştu

onurer link' Alıntı:
Ben Mart ayında arkadaşım Maslak sanayide ön iki jantımı 150 TL' ye yaptırmıştım sanayilerde bu işi daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz sormanızda fayda var renk olarakta orjinali gibi olmuştu

+1

Benim jantımın bir tanesinde de kılcal çizikler var, boyatmaya karar verdim ve sanayide 4 tanesini 300 TL'ye boyuyorlar, ancak renk kodu  bulamadım bu yüzden şimdilik askıda..

Geri