jantımı aldım cok sukur 17"45 215 buyrun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 51AN068
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun,kazasız belasız inşalllah

hayırlı olsun güzel olmuş ama çok geniş yay takarsan sürtme yapabilir. ideal bana göre 205 45 17 taksaydın keşke

hayırlı olsun

yanak çok geniş olmuş. 225 e 30-35 yanak yeterdi.

bilerek 45 aldım. 40 bile cok. lastik balon filan yaparsa ugrasamam. burda yollar krater cukurları gibi. 1 km yolu gitmek için manewralardan miden bulanır :D

bilerek 45 aldım. 40 bile cok. lastik balon filan yaparsa ugrasamam. burda yollar krater cukurları gibi. 1 km yolu gitmek için manewralardan miden bulanır :D
keşke 16' taksaymışsın :) böyle daha çok sorun yaşarsın hızın seni yanıltır çap 2 cm büyümüş

jant da acayip hafif ya. araba cok hantaldı önceden. şimdi bayaa seri. ayrıca sewerek aldım jantı. kalın lastigide sewiyorum hosuma gidio. bide düşüreyimde foto koyayım bakalım. 45 deilde 40 olabilirdi belki yada araba düşük olamadıgın dan kalın gibi görünüyor olabilir

bak hayri kardeşim mesele lastigin büyüklügü değil 45 degil 55 yanakta takarsın ama sen yay takıcam diyosun:confused:

orjinal ölcünün dısına cıktı şimdi yay taksan sürtme yapması büyük ihtimal derdimiz o bizim:)

bence 4 kişi bindiginizide sürter davlumbaza:(

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap
buraya bakarsan kaç olması gerektiği, hızındaki yanılma payını ve ebattaki değişimleri görebilirsin

Hayırlı olsun , güle güle kullan

Geri