Jantlarım çizildi, ne yapabilirim ?

DaddyCooL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Astra HB kullanıyorum. 2 jantım, dar yerden dönerken sürtünmeden dolayı çizildi.

Aslında çizik değil, biraz sürtünme var moralim bozuldu ya :S gözüme takılıyor. Yarın resim koyabilirim. yüzeysel olarak bir sürtünme var bir kaç bölümde.

Nasıl düzeltebiliriz ? ne yapılabilir ? Bilgisi olan var mı

astarlanıp boyanması lazım kardeş yapacak başka birşey yok malesef.100 Tl civarı bir masrafın var.

Ben de yeni aldığım jantları çizdirmiştim, moral bozucu oluyor ama kendiniz tamir edebilirsiniz.

Lokal olarak zımparalanıp, sonra astarlanması, boyanması ve cilalanması gerekiyor.

valla aynı sorun bende de var. kumlama tekniğinden çok bahsediyorlar...
şöyle uygun fiyata ankarada bi yer bulsam hemen yaptırırım.
4 teker için 200 tl civarında istiyorlar. yeni jant alsak 500 tl..
hangisi daha makbul karar veremedim.

ben 4 tanesinide boyattım tanıdıktı kaportacı masrafım olmadı sayılır boş bir zamanında derin çiizikleri macunladı astarladı boyadı yeni gibi oldu

henkelin çelik jant için sprey boyasını aldım haftaya uygulayacağım

sonucu bildirirseniz sevinirim beyaz güvercin. benim jantlar da kafamı bozuyo.

Tayfun CAN

bugün zımparalayıp yarın boyarım pazartesi foto eklerim

valla aynı sorun bende de var. kumlama tekniğinden çok bahsediyorlar...
şöyle uygun fiyata ankarada bi yer bulsam hemen yaptırırım.
4 teker için 200 tl civarında istiyorlar. yeni jant alsak 500 tl..
hangisi daha makbul karar veremedim.

Ondan sonrada iş yok diye ağlıyorlar :(. Çizikler çok derin değilse ince su zımparasıyla çizik yerleri güzelce zımparala sprey boyayla 2-3 kat (ince ince katlar halinde) boya en az 150 TL cebinde kalır.

Ondan sonrada iş yok diye ağlıyorlar :(. Çizikler çok derin değilse ince su zımparasıyla çizik yerleri güzelce zımparala sprey boyayla 2-3 kat (ince ince katlar halinde) boya en az 150 TL cebinde kalır.

katılıyorum

Geri