Jantlarım çizildi, ne yapabilirim ?

Ondan sonrada iş yok diye ağlıyorlar :(. Çizikler çok derin değilse ince su zımparasıyla çizik yerleri güzelce zımparala sprey boyayla 2-3 kat (ince ince katlar halinde) boya en az 150 TL cebinde kalır.
derinide var abi... zımparadan sonra ufak bi macunla doldurma işlemi yapılabilir.

ayrıca 200 tl eş dost tanıdık fiyatıymış.. ilk ağzını daha yüksekten açıyorlarmış..

Benim jantın birinde çok derin bir çizik vardı autokinge vakuma girdiğinde jantını mini onarımdan halledin dedim gönülleri olmadan o zaman dedim ücretini verelim 30 ytl ye hallettirmiştim geçen sene.

hafta sonu uyguladım bakalım beğenecekmisiniz

Ekli dosyalar

• IMAG0313.webp
    IMAG0313.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 124
  • IMAG0314.webp
    IMAG0314.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 109
  • IMAG0315.webp
    IMAG0315.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 100
  • IMAG0316.webp
    IMAG0316.webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 104
Bir amatör olarak fıstık gibi olmuş, eline sağlık.

valla aynı sorun bende de var. kumlama tekniğinden çok bahsediyorlar...
şöyle uygun fiyata ankarada bi yer bulsam hemen yaptırırım.
4 teker için 200 tl civarında istiyorlar. yeni jant alsak 500 tl..
hangisi daha makbul karar veremedim.
Ab' 500 tl l'k janti takacama sa.la gezer'm allah korusun b'de 5kollu olursa yolda g'derken Bir kirilsa

Bir amatör olarak fıstık gibi olmuş, eline sağlık.
saol abim ilk kez boyadım kampanalar dokunmadım araları gazete kağıdı ile maskeledim ama biraz sıçramış olabilir.normalde dört jantı boyamaya 250 lira istediler.9.90 a spreyi aldım 2 lira maskeleme bandı + işçilik

Aklın yolu birdir, kimse evinde oturduğu yerden para kazanmıyor ki. En azından 230 TL cepte kalmış :).

hafta sonu uyguladım bakalım beğenecekmisiniz

eline saglık çok güzel olmuş
benimde jantlarda cizik var sprey boya işi benimde kafama yattı pratikerden baktım çeşit jant boyası ve gümüş gri var aracımda gümüş gri herhalde gümüş rengi alırım 2 üründen birini alıp ben önümüzdeki ay boyayacagım şimdi hiç boş vaktim yok
ayrıca jantdaki opel armalarımda eskimiş rengi atmış yenisini bulusam ayrıyetten alacagım bulamazsam onlarıda nikelaj boya ile boyarım

benim boyadğım spreyin adı metylan üzerinde çelik jant resmi var ve vernikli ve derin çizikleri bile kapatıyor henkelin.yapı marketlerin boya raflarında sprey bölümünde bulabilirsiniz .jantların eski halini ekleyince aradaki farkı daha iyi görebilirsiniz

Geri