Jantlarıma şerif fosfor yaptım(amatörce)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppppppppppiiiiiiiiiii

söktüğüne çok sevindim:D:D

eskiden bisikletlere jantlarının tellerinin arasına boncuk konulurdu bence onlardanda denemelisin

kardeş yanlıs anlama ama milleti arkandan dötüyle güldürme ya yazık güzelim araban var eğer güzel bişey yaptırmak istiyosan professional yardım almalısın bu işlere yeni girdiğin yada bilmediğin belli. opeli bu kadar ayaklar altına alma.Tabiri caizse dogan-sahin işi bunlar. Su aksesuarcılara takılmayı bırakmalısın eger güzel bişeyler yapmak istiyosan parana kıy yap 10-20 ytllik islerle kro(yu)m parcalarla fosforlu seritlerle bu işler yürümüz inan senden özür diliyorum.Sana gördüğüm bi olayı anlatayım gecenlerde bi porshe gördüm adam angel eye far takmıs ne diyim yani neyse senden tekrar özür diliyorum lütfen bu ricamı kabul buyur su aksesuarcılara gitme

okumanız yazmanız yok mu? SÖktük dedik kaç defa:mad:

en ıyısını yaptın

araban herşeyiyle mükemmel zaten 10 numara, jantlar değişmeyince artık bi boş anına denk geldi herhalde ondan bulaştın o işe :) , iyi olmuş sökmüşsün , kazasız belasız

araban herşeyiyle mükemmel zaten 10 numara, jantlar değişmeyince artık bi boş anına denk geldi herhalde ondan bulaştın o işe :) , iyi olmuş sökmüşsün , kazasız belasız
para kalmadı...ilk fırsatta alıcam jant:)

aracın zaten güzel ve şık buna hiç gerek yok

Geri