jantların boyanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun bana jantların boyandıgı,cok da guzel oldugu ve fıyatının 100 ytl olacagı soylendı.(celık alımınyum karısık jantmıs benımkı)bu konudakı bılgılerınızı paylasırsanız memnun olurum.sımdıden tesekkurler..

Yine aynı renge mi (gri) başka renge mi boyanacak ?

yetkili serviste mi özel serviste mi 4 ü mü 100 ytl teki mi 100 ytl jantlar zaten sac jant-Aliminium alaşımlı çelik jant-çelik jant-Krom jant olarak ayrılıyor herhalde genelde piyasadaki çoğu arabanın üzerinde aliminium alaşımlı çelik jant var boyanması şöyle yapılıyor eğer jantın üzerinde derin çizikler varsa jant kazınıyor ve tekrar boyanıyor boyandıktan sonra siboplarıda değişiyor (bizim Astra G Njoy larda öyle)

ya bnm de jantın bijon kapağında çiziklerwar bnde boyıycam

İzmir li arkadaşlar bu uygulamayı izmir de yapan yer varmı? varsa yeri ?:pon:

bu konu ile ilgili bilgisi olan arkaadaslar varsa bende igileniyorum yarimci olursaniz seviniyrim

aslan01' Alıntı:
bu konu ile ilgili bilgisi olan arkaadaslar varsa bende igileniyorum yarimci olursaniz seviniyrim

ne tür bir yardım hocam ben boyattırmak istemiştim bi ara Opan da 2 janta 100 ytl demişlerdi

istanbulda bu jant boyama işini yapan varmı benim corsanın üzerinde kullanılan jant orjinal çok derin çizikler var beni rahatsız ediyor

M@honi' Alıntı:
ne tür bir yardım hocam ben boyattırmak istemiştim bi ara Opan da 2 janta 100 ytl demişlerdi
üzerine birazdaha koyarım yeni jant alırım:D

hkn bcr' Alıntı:
üzerine birazdaha koyarım yeni jant alırım:D
evet 1 milyar kadar :D:D:D:D:D

Geri