jbl 75,4 amfi? hoparlör woofer nasıl bağlasak..

servetdilek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
jbl 75.4 amfi alcam karar verdim..bir çift de hoparlör alcam 80W rms veriyor..woofer da pıoneer tsw-307 d2-d4 alcam(hangisi olursa artık)..amfi ye 2 kanalını hoparlöre 2 kanalını woofer a bağlanır değil mi? veya 3 kanalını woofer a bir kanalını hoparlöre bağlama şansımız varmı? woofer da 400W rms veriyor.. amfinin de 4*104W rms veriyor..

woofer ın D2 modelini alman gerekiyor eğer bu amfiyle kullanmayı planlıyorsan diğer yandan 2 kanalına köprüliyerek bas 2 kanalınada 1 er hoparlör bağlayabilirsin 3 kanalı köprüliyemezsin

jbl 75.4 amfi alcam karar verdim..bir çift de hoparlör alcam 80W rms veriyor..woofer da pıoneer tsw-307 d2-d4 alcam(hangisi olursa artık)..amfi ye 2 kanalını hoparlöre 2 kanalını woofer a bağlanır değil mi? veya 3 kanalını woofer a bir kanalını hoparlöre bağlama şansımız varmı? woofer da 400W rms veriyor.. amfinin de 4*104W rms veriyor..
önler orj hop. ve teypten beslenip arkalara oval koymayı planlıyosun sanırım. bu sahneleme açısından uygun olmaz.ses tamamen arkada yoğunlaşır ve ön hop. gelen sesi duyamazsın bile.yani taksiciden bi farkın kalmaz.80w rms veren ovallerden vazgeçip önlere aynı paraya bir çift comp. alırsan sahnelemen daha iyi olur. mid ve tiz önden bas arkadan gelirse tadından yenmez.bilgin olsun. bu arada arkadaşında dediği gibi 2 kanal comp. lara 2 kanalda köprü yapıp sub a bağlarsın astra g den her türlü ses çıkar.

hoparlör 10 cm lik heralde ya..çok küçük,hemde arkayada koymak gerekir o zmn..oval koydursam güzel ses alamazmıyım..?

bu amfiye hoparlör ve subwoofer bağlasam dışarıya hiç bass sesi veremezmiyim..?

baglarsın... ses de her yerden gelir... amfinin cross ayarlarını yaptın mı sesi nereden istersen oradan duyarsın... ben de aksine önlerden fazla ses geliyor diye şikayet ediyordum cross ayarını yapmadan önce...amfide güzel bass da güzel senin... ovalleri de koydurdun mu gayet guzel olur ama component takımların daha iyi ses verdiği ve de görüntü kirliliği yaratmadığı hususunda diğer arkadaşlara katılıyorum...

amfiyi daha almadım onun için tereddütlüyüm..component de bilemiyorum arabanın orjinal hoparlörü 10 yada 13 cm lik fln küçük olur die hoşuma gitmiyor ne biliyim..! 2 kanalını hoparlöre 2 kanalını woofer a mı bağlayalım yani..en mantıklısı o heralde.. :)

woofer ı d4 mü yoksa d2 mi alayım,bide hoparlör 4 yollu muhabbeti nedir?

hoparlör 10 cm lik heralde ya..çok küçük,hemde arkayada koymak gerekir o zmn..oval koydursam güzel ses alamazmıyım..?
arkalar 13cm. 13cm comp. işini çok rahat görür önlerde 16cm comp olacak.araç içinde önemli olan mid ve tiz.bası zaten kutudan alacaksın.oval işine giripte boş yere aracı deldirmenin bi mantığı yok bence

component dediğimiz şey ile bizim araçlarda var olan önler de ki hoparlör ve tiz ile arkadaki hoparlör aynı şey midir arkadaşlar... altı hoparlör lü sistemler de bir component olmuyor mu acaba...

Geri