Jeep Patriot,Kia Sorento,Suzuki Grand Vitara,Jeep Compass

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorento sorentoları beğeniyorum aslında fakat forumdan bazı arkadaşlar kıro arabası diyor:)Çok heybetli bir araba..

Denilenlere aldırmamak lazım ya. :) Denilenlere bakarsak araba alamayız. :D Bende Sorentoları beğeniyorum hem 2.elide iyi,parçalarıda bulunur baya yaygın Türkiyede. :)

kyron derim ben sorentoya karşı vergi avantajı var 2.0 olduğu için ayrıca 2009 bile alabilirsin bide beyaz olursa on numara olur

sorentonun vergisi fazla kyron unda tipi aşırı kötü... captiva güzel ben kullanıyorum bazı eksileri var ama fena değil... soracağın bişey olursa cevaplarım captivayla ilgili...

bertoneden sonra captiva nasıl ?özlüyomusun bertoneyi?

ikisininde güzel tarafları var ama ben her zaman iki kapı olsun çamurdan olsun derim :D

captıva sekıl olarak cok hos duruyor sorentoda guzel sıfır almıstım gecen sene 600 km de sattık ama hos bır arbaa kro denmesının sebebı on panjuru falan bmw yaparlarsa cebıne her 60 mılyar gecen alırsa ole oluyo ama aldırmamak lazım :)

patriotla compass aynı araçlar zaten dış tasarımları farklı compass biraz daha şehir kullanımına uyarlanmış o kadar..

bu iki aracın yanında sorento vitara captiva nın bence lafı bile olmaz.. suv segmentinin lideri amerikalılardır ve buişi başlatan firma jeep firmasıdır..

compass varsa işin içinde ne sorentonun nede vitaranın lafı olur. sorento suv un sahini bence. vitara da suv gibi durmuyo. görünüşte kalitede sağlamlıkta da jeep i tek gecerim.

compass varsa işin içinde ne sorentonun nede vitaranın lafı olur. sorento suv un sahini bence. vitara da suv gibi durmuyo. görünüşte kalitede sağlamlıkta da jeep i tek gecerim.

onur aslında compass şu şıklar içinde en iyisi ama normal amerikan jeep leri içinde oda amerikan jeeplerinin şahini sayılır işçilik kalitesi o kadar iyi değil içindede bolcana plastik kullanılmış ama kıyasladığımız vitara sorento captiva ise compass onlardan kat ve kat iyidir..

bunun dışında şunuda belirtiyim eşşek çeken tarzında yani dağa taşa gerçekden arazi kullanımına arazi aracı alınıcaksa kayaların üstünden geçilicek tarzda o zaman vitarayı tek geçerim arıza yapsa mekaniği çok sade hemen orda kendiniz tamir edebiliyorsunuz hakiki offroadcuların tercihlerinden biridir..

Geri