Junyan marka angel'a xenon takabilirmiyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Junyan farlardaki mercekler oldukça kalitesiz ve ışığı dağıttığı için odaklaması çok kötü buda yetersiz aydınlatma sağlıyor.Ayrıca Xenon sistemdeki ampüller normal ampüllerden %40 a yakın daha fazla ısındığı için merceğin ucuna yakın yerde kalan far camında sararma ve erimeye neden olur.Yakın zamanda hemen bi olumsuzluk yaşayacağını sanmıyorum fakat uzun vade de sorun yaratır.Merceklerini Valeo larla deiştirip Xenon sistemine öyle geçmeni öneririm.

Eğer valoe mercek taktırdıktan sonra kesin olarak bir sorun çıkmazsa(erime,sararma,vs) mercekleri değiştirdikten sonra takarım xenonu

merceği değiştirmek için fabrika çıkışlı ürünü açmak gerekiyor...bütün olasılıkları göz önünde bulundurmak gerekir

Tezcan bey sizin merceğiniz üzerinde gelen orjinal merceği değilmi?

Tezcan bey sizin merceğiniz üzerinde gelen orjinal merceği değilmi?

ewt orj...arkadaşlar çok doğru söylüyor merceğin değişmesi gerekiyor...değişmeden de kullanılabilir ama...ancak dikkat etmek gerekir ki angelların camı plastik cam değil...yani mercekleri değiştirmek için camı sökmek lazım...camı sökmek için ısıtmak lazım...ısıtınca cam ne olur bilmiyorum? ayrıca söktükten sonra her işlem bitti diyelim bir noktadan bile su vs geçirgenliği olduğu zaman canınız sıkılır

Su konusunda haklısınız valla ne yapacağımı şaşırdım.Arada kaldım:D

yau arkadaşlar bu mercekler tek satılıyomu konu başlığı acacam şimdi kim nerden nasıl mercek alıyo?

yau arkadaşlar bu mercekler tek satılıyomu konu başlığı acacam şimdi kim nerden nasıl mercek alıyo?

nejat sahibinden.com sitesinde aratırsan satılık bulabilirsin

Geri