K&N kutu ici hava filtresi aldim

Ynt: K&N kutu ici hava filtresi aldim

mrt54 link' Alıntı:
Allah Allah Filtreden Nasıl Mangala Kaydı Yav nerei kaçırdım abi  005hihih 005hihih 005hihih
Filterin yapısı da ızgara ızgara ya ondandır :)

011zaa 011zaa

niko22 link' Alıntı:
Filterin yapısı da ızgara ızgara ya ondandır :)

Abi cok isabetli bir tahmin

Ben de K&N marka hava filtresini kullanıyorum.Seste hafif bir homurtu var.O da kalkışta belli oluyor o kadar.Gerçekten motorun nefes aldığını hissesdiyorsunuz.Yakıtta hiç değişiklik yok gibi.Alt devirlerdeki bir miktar canlılığı ilk günlerde fark edebiliyorsunuz.Sonradan alıştığımızdan mıdır nedir onu da unutuyorsunuz.Ben memnunum açıkçası.

sanalbiri link' Alıntı:
Ben de K&N marka hava filtresini kullanıyorum.Seste hafif bir homurtu var.O da kalkışta belli oluyor o kadar.Gerçekten motorun nefes aldığını hissesdiyorsunuz.Yakıtta hiç değişiklik yok gibi.Alt devirlerdeki bir miktar canlılığı ilk günlerde fark edebiliyorsunuz.Sonradan alıştığımızdan mıdır nedir onu da unutuyorsunuz.Ben memnunum açıkçası.
045thumbsup

Bende Aldım Osman Abi :D

Bende bugün BMC hava filtresi  siparişi verdim. Kısmetse Cumartesi gelicek.

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Bende bugün BMC hava filtresi  siparişi verdim. Kısmetse Cumartesi gelicek.

Ya kusuruma bakmayin ama bmc filtreyi ilkkez duyuyorum varsa bi link atarmisiniz,birde urunun fiyati nedir

Kasım Çınar link' Alıntı:
Ya kusuruma bakmayin ama bmc filtreyi ilkkez duyuyorum varsa bi link atarmisiniz,birde urunun fiyati nedir

pahalı :D

Kasım ևınar link' Alıntı:
Bmc pahalı ben sormuştum 350tl cik :)

mrt54 link' Alıntı:
045thumbsup

Bende Aldım Osman Abi :D

Bende almazsam olmaz maaşı alınca veriyim bi ayar  ;D ;D

Geri