Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cinaski12 link' Alıntı:Kn kutu filtrenin normal filtreden farkı özellikle performans olarak gözlemlerinizi bekliyoruz
cinaski12 link' Alıntı:Kn kutu filtrenin normal filtreden farkı özellikle performans olarak gözlemlerinizi bekliyoruz
Evet turboyla atmosferikler farklı.Ankara'dan Halil Abi atmosferik olanından galiba yurtdışından almıştı.Onun aracı torboluydu.niko22 link' Alıntı:Filtre geldi de taktırıp konu açmaya kısmet olmadı çünkü büyük geldi uymadı gelen filtre, 33-2966 numarası 33-2964 olacak heralde değişim yapılacak şimdi bekliyoruzNe kısmetsiz adamım ya 1 haftada zor geldi gelen de uymadı
madd
Alacak arkadaşlar numarasına dikkat etsin atmosferikle turbonun numaraları ve ebatları farklı exclaim
thnxxsanalbiri link' Alıntı:Evet turboyla atmosferikler farklı.Ankara'dan Halil Abi atmosferik olanından galiba yurtdışından almıştı.Onun aracı torboluydu.Bana kısmetmiş ben de ondan satın aldım.Beklediğinize değecek.Motor biraz daha nefes alıyor.Beygir gücü dahi bir iki beygir artıyor.Gaza bastığınızda az biraz daha canlılık hissediyorsunuz.Hafif bir homurtusu da var.Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. greatt
UnStabLe link' Alıntı:konuyu baştan sona kadar okudum öncelikle bu konuyuda yemeğe bağlayan abilerime teşekkürü bir borç bilirim.. thnxx
şimdi Bmc mi alsak kutu içi yoksa K&N mi almak mantıklı yada 1.4 T ne gerek var orjinalini mi taksak
Aynı ürün, yaptığı iş aynı, BMC'nin malzeme kalitesi daha yüksek bravooUnStabLe link' Alıntı:konuyu baştan sona kadar okudum öncelikle bu konuyuda yemeğe bağlayan abilerime teşekkürü bir borç bilirim.. thnxx
şimdi Bmc mi alsak kutu içi yoksa K&N mi almak mantıklı yada 1.4 T ne gerek var orjinalini mi taksak