kac üyemiz otomatik kapı kilidini aktif tutuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kac üyemiz otomatik kapı kilidini aktif tutuyor

MeRt link' Alıntı:
Deniz abi bu çok yararlı bir bilgi olmuş.  14alkiss
Bu özelliği hiç duymamıştım.  ::)

+1  thnxx
+1  thnxx

ben de aktif olarak kullanıyorum. yıllar yıllar önce ben çocukken; sıkışık trafikte yanımda duran çanta çalındığından bu konuda kötü anılarım var.

GNSpower link' Alıntı:
Biz zengin Active Select sahiplerinin kilitleri vites P'den çıkınca kilitlenir, P konumuna alınca açılır. Daha zengin duranı diyelim D konumunda durdunuz, yandaki iki kere çekti kolu indi. Ayağınızı frenden çektiğinizde açık kapı yine kilitlenir. Bu özelliklere siz de sahip olmak istiyorsanız ayda 4 depodan başlayan benzin ekleriyle Active Select sizi de kilitlesin. (((:
Bende boyle olmuyor abi. Harekete gecince şlak diye kitliyor. Kapinin birinin P'de iken kilit acip D'ye aldigim anda geri kitlenmesine hic sahit olmadim cunku hic boyle bir olay yasanmadi ?

bende bu özelliği aktif olarak kullanıyorum ve çokta memnunum. Güvenlik açısından çok iyi bir özellik. Araçtan inme konusuna gelincede. Aracı durdurunca kontağı kapatmadan önce kendim manuel olarak açıyorum. Şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Yani yolcuların iki defa açımasını beklemiyorum. Bundan dolayıda kimse söylenmemiş oluyor.

GNSpower link' Alıntı:
Biz zengin Active Select sahiplerinin kilitleri vites P'den çıkınca kilitlenir, P konumuna alınca açılır. Daha zengin duranı diyelim D konumunda durdunuz, yandaki iki kere çekti kolu indi. Ayağınızı frenden çektiğinizde açık kapı yine kilitlenir. Bu özelliklere siz de sahip olmak istiyorsanız ayda 4 depodan başlayan benzin ekleriyle Active Select sizi de kilitlesin. (((:

konuyu yeni gördüm...bende de aynen Doğana katılıyorum... :D

Bende açık tutuyorum bu özelliği, inerken iki kez çeçekince açılıyor zaten. Yalnız arkadaşın Asx ine bindim çocuklar olduğu için aracı içeriden kilitledim ve bu şekilde ben tekrar kapı açma tuşuna basana kadar kimse araçtan çıkamadı. Bu şekilde olsaydı opeldeki de o zaman sıkıntı çıkardı işte.

Otomatik kilitlenme özelliğini aktif tutmakta bence yarar var. Malum kırmızı ışıkta bile dururken hırsızlık oluyor ülkemizde.

Ynt:

Daha önceki chevrolet kalos aracımda da vardı gerçi onda çok gürültülü çalışıyordu bu sistem astra j de bazen kapattığını bile anlamıyorum o kadar güzel ve sessiz bu özellik bir harika

Geri