kadet gsi ın dijital kadranını bulup astra gsi a takabilirmiyiz acaba

Takılır elbette.Her iki sisteminde şeması bulunur ve tesisatındaki kablolar digital kadran soketine tek tek uyacak şekilde bağlanır.Hız sensörünün kablolu digital tip ile değişmesi gerekiyor.Ayrıca kadrana uygun olan sensörü almak lazım.Çünki 3 tipi var (8-10-16 impulse).Yağ basınç müşürününde digital versiyon ile değişmesi gerekebilir.Ankara da olsan birebir kendim uğraşırdım ve yapardık.Uygulamaya geçeceksen malzeme ve gerekli bağlantıların nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilirim.Eski üyelerimizden özkal kadett gsi ekranını corsa a 1.4s e bağladı.Onlarda yağ basınç müşürü yoktu ve sonradan da bağlamadı.Hız sensörünü de daewoo dan uyarladı.Biraz yanılma ilede olsa sorunsuz çalıştırdı.Kendi hız sensörününü kullanırsan yanılma oranı fabrikasyon neyse o kadar.

saol abi peki kadranı bulabilirmiyiz

Bulunur elbet.Soketi - kadranı - hız sayıcısı tahmini toplam 250-300 civarları gibi tutar.Dediğim gibi sadece tahmin.Nerede ne zaman bulduğuna göre değişiyor.Yedeklemek için alayım demiştim.Sakarya'da çıkmacının birisi 200 Tl sadece göstergeye demişti.Hemde camı çatlak vaziyette.
Yağ basınç müşürü lcd ekran için olanı pahalı biraz.(100-150 var sanırım) Onu sonradanda halledebilirsin.Elektrik konusunda da Opel Team Mustafa abi bağlar diye düşünüyorum.Hatta gösterge temininde felanda yardımcı olur.İrtibat kurup bir fikir al istersen.

Geri