kadir kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmeler ama oppel beklerdik senden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kardeşim aslında niyetim opeldeydi ama bu araç biraz hesaplı bi şekilde geldi bana hayırlısı buymuş dedik aldım. ama gönlümüzde opel var o yeterkadir kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmeler ama oppel beklerdik senden
ya olm hep senin yüzünden varya kardeşim vip starex varya onla gideris be kafayı tele verme senAl işte, burdan yak !!!!
Hani ne oldu VIP Combo...? Hani İzmir, Hani Trabzon...? Yalan mı oldu şimdi...
Neyse hayırlı olsun...Güle güle kullan, Allah kaza, bela vermesin...:good:
Allah' ın Fordçusu..
teşekkür ederim. araç 2006 van ama arka taraf felan komple yapılı 4 kişilik yani. 62,000 km araç 14,000- ytl ye aldımHayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
Sizde benim gibi Ford Fiestacı oldunuz desenize.
Acaba araç kaç km'deydi kaça aldınız sorması ayıp? Bende yeni aldımda aracı merak ettim sadece.
kardeşim çok teşekkür ederim.inşallah seninde daha güzel ve blow offlu bi aracın olur (örnek, impreza) zaten şuanda ilk sırada chip ve blow off sona jantlar ve en son olarakta ses sistemi.kazasız belasız binersin inşallah Kadir abi şahsen o araçları kullanma fırsatına nail oldum açıkcası tatminkar işte bi dizel sesi varya oda ekonomik olduğu için insan ondan hiç rahatsız olmuyo düşük devirlerde motoru baya canlı Kadir abi ona bide blow of tatıkmı çüffff die gidersin artık dayıma diyorum takmıyo bende nerde tdci kullanan görsem diyorum blow of tattır die Ayrıca Kadir abi dediğim araç 35.000de bide yolu bozuk bi ilçede yani diyeceğim sağlam araçlar hemen şakur şukur sesler gelmio yani güle güle kullan:good:
Saol Kadir abi inşallah İmpreza kimin hayalinde yokki ayrıca orj. çelik jantları benim hoşuma gidiyoya hayırlısı ama Kadir abi bana kalırsa filmlede görselliği destekle derim:good: inan araca bu bile yetiyo yani benimde aklımda böle şeyler hayırlısıyla birde aracı görmek nasip eder inşallah