Kadett gsi için renk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi araçlarda bulunan cantlar üzerine insan ister istemez.Etkileniyor ama benim tercihim birazdaha farklı olması yönünde yani daha doğrusu olmıyan bişeyi yaratmaktan yana.Arabanın gidişi felan allah nazardan saklasın sen daha biliyosun arabanın özelliğini.Yani ben biraz da gençliğin verdiği değişken kararlara aldanıyorum sanırım.Cinnamon 4 diyorum.Ama şuda bi gerçekki sizin araçlara yakışan 3 şey var.Birincisi borbet tarzı cant.İkincisi ön tampon altında ufak ama çok hoşbi karlık.Üçüncüsü kaput uzatmadır.Zaten sen bunların ikisini hallediceksin.Tek eksik olan cant kalıcak onuda zaman içerisinde yaptığın zaman bence her renk güzel durucaktır kadete.Bence sen içinden geçen rengi boyat dediğim gibi kimin nasıl baktığı değil senin kendini içinde nasıl hissettiğin önemli olan.Fikrimi aldığın içinde teşşekkürler abi.Herzaman yanındayım.:)

yellow 1

diyorum, renk bütünlüğü var, sportif görünüş var, açmış arabayı

ya arkadaşlar sanki mor renk bu arabayı yaşlı gösteriyor gibi, daha pastel renkler lazım. arabanın dikkat çekmesi lazım.. kendi görüşüm, sonuçta ne yapacağına emre karar verecek.. ama aynı araba benim olsa ben pastel bir renge boyattırırım

Black2 ve Aubergine6 diyorum.

gerci ofün cok konustuk halada konusuyoruz ama bencede blue5'ten yana kullan tercihini kendi rengi hoş ama o kadar masraf ettikten sonra aynı renk arabaya gerek yok biraz değişiklik olsun yenilik olsun seni 10 yıl daha götürsün abicim;)...

Benim fikrimi Biliyorsun Emre.. ;)

Emre ne yaparsan yap mat yapma abi.Sen titiz adamsın, mat boyadaki çizikler deli eder seni.Senin koyduğun resimler arasından benim favorilerim mbordeux2 ve violet1.Blue5 de güzel renk ama bence kadett'e uymamış, arabanın üzerinde emaneten durmuş.Ben aşağıdaki rengi de çok beğeniyorum, bu da benden öneri olsun.:)

Geri