Param olsa mat beyaz yapabilirim Ama arabamın rengini seviyorum,pasta cila henüz yapmadım fakat güneşte yanıyor araba.Birde pasta cilasını yapsak nolur kim bilir
yere basıp kanber acsan yıkılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Param olsa mat beyaz yapabilirim Ama arabamın rengini seviyorum,pasta cila henüz yapmadım fakat güneşte yanıyor araba.Birde pasta cilasını yapsak nolur kim bilir
Komple yere basamam (ailecek kullanıldığından) , sadece ön tarafı düşüresim var inceden basık olduğu belli olsun yeteryere basıp kanber acsan yıkılır
Berkay tecrübe edinmişsin sana bir soru soruyum
arka çamurluk paslımıydı, fotoğrafta paslı gibi gözüküyor. pasları temizlemeden mi boyadınız yoksa tamamen temizlediniz mi? temizlediyseniz usta nasıl yaptı spiralle kesme, macunla doldurma gibi işlem yapıldı mı?
aynı sol arka çamurlukta bizimkinde de pas var, ustam oraya lokal boya yaptırsak yeterli diyor ama ben pas sorununu tamamen bitirmek istiyorum pas alttan alttan yürürse bişeye benzemez. arabayı satmak için değil binmek için aldık nede olsa.
neyse kısaca sen ne yaptırdın?
aracının yeni hali hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah :good:
Çok güzel olmuş araba kazasız belasız kullan.. direklere folyo ile muz silecek düşünmüyormusun arabaya?