Kadett kaporta'da :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Param olsa mat beyaz yapabilirim :D Ama arabamın rengini seviyorum,pasta cila henüz yapmadım fakat güneşte yanıyor araba.Birde pasta cilasını yapsak nolur kim bilir :D

yere basıp kanber acsan yıkılır :)

yere basıp kanber acsan yıkılır :)
Komple yere basamam (ailecek kullanıldığından) , sadece ön tarafı düşüresim var inceden basık olduğu belli olsun yeter :D
Kamber maalesef olmuyor arkalara bu arabalarda :)
Ama jantları bbs ile değiştiricem,bunlar hoşuma gitmemeye başladı.

Berkay tecrübe edinmişsin sana bir soru soruyum:D
arka çamurluk paslımıydı, fotoğrafta paslı gibi gözüküyor. pasları temizlemeden mi boyadınız yoksa tamamen temizlediniz mi? temizlediyseniz usta nasıl yaptı spiralle kesme, macunla doldurma gibi işlem yapıldı mı?

aynı sol arka çamurlukta bizimkinde de pas var, ustam oraya lokal boya yaptırsak yeterli diyor ama ben pas sorununu tamamen bitirmek istiyorum pas alttan alttan yürürse bişeye benzemez. arabayı satmak için değil binmek için aldık nede olsa.
neyse kısaca sen ne yaptırdın? :)

aracının yeni hali hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah :good:

Berkay tecrübe edinmişsin sana bir soru soruyum:D
arka çamurluk paslımıydı, fotoğrafta paslı gibi gözüküyor. pasları temizlemeden mi boyadınız yoksa tamamen temizlediniz mi? temizlediyseniz usta nasıl yaptı spiralle kesme, macunla doldurma gibi işlem yapıldı mı?

aynı sol arka çamurlukta bizimkinde de pas var, ustam oraya lokal boya yaptırsak yeterli diyor ama ben pas sorununu tamamen bitirmek istiyorum pas alttan alttan yürürse bişeye benzemez. arabayı satmak için değil binmek için aldık nede olsa.
neyse kısaca sen ne yaptırdın? :)

aracının yeni hali hayırlı olsun, kazasız belasız bin inşallah :good:

Öncelikle teşekkür ederim,sende kazasız belasız bin abi :)
Benim arka çamurlukları çekiçle delmem sonucu ve jantları sığmaması sonucunda komple kesildi(marşpiyelden başlayıp kapı köşesinde çamurluk sonuna kadar,sonra oraya başka bir aracın (sıfır) çamurluklarını uydurdu.
Paslı durmasının sebebi,bir haftasonu araba lazım oldu,aldım kullandım.Yağmur yağıp güneş çıkınca paslı durdu 1 günde,sonra tekrar temizleyip yaptılar tabiiki.

Senin sorunun anladığım kadarıyla çürük değil hafif paslanma,hiç çürümesin diyosan paslı yeri kesip saç kaynatır macunlar boyar.Ufak bir yerse 1 günde yapar verir arabanı.Benim arabamın marşpiyeller ve çamurluklar çürük olduğundan bu kadar uzun sürdü :D

keşke dediğin gibi olsa ama çürük de var malesef :D sanırım bizden önce çamurluk işlem görmüş, iç tarafta tekerleğe dönük yerinde biraz yamukluk vardı orayı düzeltirken ufak ufak döküldü.
ben çok bilmiyorum ama usta bunların sacı çift kat dedi, yani üstteki çürüyen kısmı temizlesek macunla bişekilde doldurulabilir sanırım. ama düşündüğüm gibi olmazsa bizde kestireceğiz heralde:D

benim elimden zaten zımpara macun işleri geliyor, 5-6 yıldır hobi amaçlı uğraşıyorum, ustaya sadece boya işini bırakırım :D
saol bilgi verdiğin için, teşekkür ederim

....................

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş araba kazasız belasız kullan.. direklere folyo ile muz silecek düşünmüyormusun arabaya?

Çok güzel olmuş araba kazasız belasız kullan.. direklere folyo ile muz silecek düşünmüyormusun arabaya?

Allah razı olsun abi sağolasın,direklere folyu düşündüm düşünmesinede cam filmi olmayınca çok sırıtır gibime geldi.Silecekler eskiyince muz takıcam :D
1 2 Hafta içinde aklımda olan başka şeyler var ;
-m3 ince spoiler
-Pedal seti
-Güneşlikler HellaFlush ( kararsızım.)
-Kol dayama

İşin Sonu :D

Son düzenleme: