bugun ünyede bir marketin önüne arabamı parkettim biraz yokuştu parkettiğim yer arkamda bir araba vardı bende onun önüne parkettim ama ters bi şekilde yani 2 arabanın arka tamponları birbirine bakıyor, ailem indi arabadan bende dışarda bekliyorum ararabaın karşısında ağaç gölgesi vardı yaslandım ağaca bekliyorum benm arabanın önündeki linea'nın sahibi geldi bir bayan şöför(!) yanında da bayan bi arkadaşı var 25 li yaşlarda 2 bayan, ben biraz kıllandım zaten arabayı bayanın sürdüğünü görünce bu çarpmasın şimdi falan diye düşündüm içimden ama yok ya oraya nası parkettiyse çıkar dedim. Arabanın çalışması bile belli etti herşeyi boşa almadan marşa bastı aha dedi mbu acemi vurcak arabaya hemn arqabayı aqçtım yenına gittim o sırada bayan söför geri geri gelmeye başladı bayada yaklastıı hopp falan diye bağırdılar yandaki dolmuşcular falan ama nafile ben arabanın kapıyı açtım bi ayağımı içeri attım bayan şöför arabamı 30 cm sürükledi sağolsun az kalsın öndekine vurcaktı benim araba yinede durmadı arabay vurdu o şekilde manevra yapmaya başladı yani farkında bişle değiller hemen bindim arabaya çıktım ordan indim baktım sol 2 sensörün boyası dökülmüş okadar tampondada çok hafif bi çizik var neyse şöförün yanına gittim ki hala çıkamadı ordan artabayı kaldıramadı rampada bir türlü, camı açtırdım işaret yardımıyla hanım efendi az önce araba çarptığınızın farkındamısınız dedim aaaaaa öylemii özüüür dilerimm hiç farkında değilim dedi yani bende bişe demek istemedim hasarda yok zaten pekala soırun deil deyip ayrıldım dolmuşcular falan gülmeye başladı ama yapacak bişey yok yani ben arabayı izlemesem arabayı kaldırana kadar tamponlar öpüşcekti tek seferdede kaldıramazki 3-4 kez daha vururdu
şimdi burdan nasıl bir ders çıkarılabilir? bayan şöförler hakkında açılan konuşarda bayanları desteklemişimdir hep ama artık birşey demicemyaşanmadan anlayamıyoruz. Her kadın aynı değildir tabiki ama küçücük şehirde böyle birşey geldiyse başıma bu bayan şömförlerimizin çoğunluğu bööyle diyorumki bu sınav merakı olan hükümet birde bayan şöför seçme sınavımı yapsa nefena olmaz aslında
şimdi burdan nasıl bir ders çıkarılabilir? bayan şöförler hakkında açılan konuşarda bayanları desteklemişimdir hep ama artık birşey demicemyaşanmadan anlayamıyoruz. Her kadın aynı değildir tabiki ama küçücük şehirde böyle birşey geldiyse başıma bu bayan şömförlerimizin çoğunluğu bööyle diyorumki bu sınav merakı olan hükümet birde bayan şöför seçme sınavımı yapsa nefena olmaz aslında