:good:aynen bende katılıyorumm!keşke bütünn şıkları işaretleyebilsekk!hepsini isterler bence..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good:aynen bende katılıyorumm!keşke bütünn şıkları işaretleyebilsekk!hepsini isterler bence..
İYİ DE SEÇENEK YOKKİ YETERİNCE.KADIN NE Mİ İSTER
1.HERZAMAN EMRİNE AMADE BİR KOCA
2.DAİMA SEVGİ SÖZLERİ SAÇAN BİR AŞIK
3.MERKEZ BANKASININ KASA ANAHTARI
4.GAK DEYİNCE SU-GUK DEYİNCE ET GETİREN BİR UŞAK
5.ASLA SABRI TÜKENMEYEN BİR DİNLEYİCİ
6.DAİMA TAKLALAR ATAN BİR YALAKA
YANİ ÇOK ŞEY İSTER.YERİ DEĞİL AMA BU KONU İLE İLGİLİ BİR FIKRA SİZE: ADAM DENİZ TURUNDA ISSIZ ADAYA DÜŞER.HİKAYE BU YA SİHİRLİ BİR LAMBA BULUR VE LAMBADAN CİN ÇIKAR.CİN "DİLE BENDEN NE DİLERSEN" DER.BİZİMKİ DÜŞTÜĞÜ ADADAN KENDİ EVİNE BİR YOL İSTER.SADECE BİR YOL İŞTE.CİN ÖFKELENİR."SEN DELİMİSİN BE ADAM.DENİZİN ORTASINA NASIL YOL YAPAYIM BEN.BUNUN DEMİRİNE ÇİMENTOSUNA GÜÇ YETMEZ" DER VE BAŞKA DİLEK TUTMASINI İSTER.ADAM DA GAYET MASUM BİR HALDE:"BEN KADINLARI HİÇ ANLAMADIM.BANA KADINLARI ANLAT ONLARI ANLAMAMI SAĞLA" DER.CİN ÖFKE İÇİNDE İZİN İSTER GECE BOYU UYUMAZ VE DÜŞÜNÜR. SABAH TEKRAR GELİR ADAMIN YANINA VE DERKİ:SENİN YOL KAÇ ŞERİT OLACAKTIIIII
ya ben sevdiğim kıza hepsini sundum para,en güselinden astra ask sadakat desen başkasını görmüorum san da war ama bi türlü olmuo