Octavia dedim ben , keşke Superb listede olsaydı kesinlikle mükemmel bir araç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Latitude dedim..Listede zaten rakibi yok.. 1.5 DCI otomatik ve dizel kombinasyonu olanları var..Uçar da konar da..Donanım deseniz ağzına kadar dolu..Gırtlağına kadar diye bir deyim vardır ya, aynen öyle..Fransızların gelmiş geçmiş en iyi aracı..Tıpkı opelin insignia sı gibi..Octavia ortalama bir araçtır bence..Aynı motor vw de de vardır ama nedense skoda dakiler daha az yakıyor..Yazılımları ya da kodları mı farklı bilmiyorum..100 km den sonra ses yapabilir,dışarıdan şirket aracı izlenimi veriyor..Ancak latidude (sınıf farkı da var tabi ama) prestij,cruise,ekonomi anlamında her isteğe cevap verebilir...Üstelik fiziksel olarak da sizi rahat ettirir kanaatindeyim :good: SuberB yi ön plana çıkaran arka diz mesafesi rekorunu alaşağı etmiştir Renault Latitude ile..
Abimizin maşallahı var benim gibi o da biraz enine boyuna..Ailesi de vardır,octavia ideal bir araç olabilir ama latitude çok daha ideal olur kendisi için benim fikrimce..Fakat b 5.5 passat 1.9 TDI Highline ya da suber B yine 1.9 TDI Elegant dışında başka vw önermem