kaliper-amortisör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
merhaba arkadaslar dün alısveris icin yetkili servisin ustası geldi hazır gelmişken kısa bir röportaj yapalım dedim ve aklıma takılan soruları sordum ilk olarak astra j lerde makyajla beraber amortisörlerde iyileştirmeler oldumu dedim usta: herhangi bir iyileştirme olmadı araclar üretildiginden beri aynı amortisörleri kullanıyoruz dedi kaliper sesi ile ilgilide (cok şükür suan öyle bir ses yok belkide var ben duymuyorum) bana önlem icin kaliper pimlerini ara sıra yağlat dedi bir faydası olur mu sizce?dedim yaglatırsam ücret ne öderim usta 4 pim icin 70 tl istedi ??? fiyat ilgili bilgim olmadıgı icin cok dedim sizce nasıl fiyat yağlatayım mı faydasını görürmüyüm

Ynt: kaliper-amortisör

Emrah64 link' Alıntı:
merhaba arkadaslar dün alısveris icin yetkili servisin ustası geldi hazır gelmişken kısa bir röportaj yapalım dedim ve aklıma takılan soruları sordum ilk olarak astra j lerde makyajla beraber amortisörlerde iyileştirmeler oldumu dedim usta: herhangi bir iyileştirme olmadı araclar üretildiginden beri aynı amortisörleri kullanıyoruz dedi kaliper sesi ile ilgilide (cok şükür suan öyle bir ses yok belkide var ben duymuyorum) bana önlem icin kaliper pimlerini ara sıra yağlat dedi bir faydası olur mu sizce?dedim yaglatırsam ücret ne öderim usta 4 pim icin 70 tl istedi ??? fiyat ilgili bilgim olmadıgı icin cok dedim sizce nasıl fiyat yağlatayım mı faydasını görürmüyüm

Biraz Uçmuş Kardeşim...

4 O Ringli Pim ve İşçilik için 35 TL verdim..

Allaha Şükür Ses Soluk Yok Vede Sallarım Herzaman Tık Yok Taş Gibi...

3 gün önce kaliperlerimi ve pimlerimi değiştirdim.maşallah şimdi taş gibi

mrt54 link' Alıntı:
Biraz Uçmuş Kardeşim...

4 O Ringli Pim ve İşçilik için 35 TL verdim..

Allaha Şükür Ses Soluk Yok Vede Sallarım Herzaman Tık Yok Taş Gibi...
murat şöyle diyecegim şimdi arac bosta iken elimle kaliperi salladıgımda şıkır şıkır sen geliyor ama seyir halinde herhangi bir ses yok nasıl anlaşılır bu

Emrah64 link' Alıntı:
murat şöyle diyecegim şimdi arac bosta iken elimle kaliperi salladıgımda şıkır şıkır sen geliyor ama seyir halinde herhangi bir ses yok nasıl anlaşılır bu

Kardeşim Teşhis Doğru O Zaman Kaliperlerdir Kronik Arızamız Olan Boşluk Sorunu Sende de Var Bu Sesi Düzgün Bi Yolda Alamazsın Ama Arnavut Kaldırımı Diye Tabir Edilen Yollar varya bide bozuk Yollar Orda Dikkatlice dinlersen Sesi Duyarsın  045thumbsup

Geri