Kaliper boyası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mayday

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bizim vectranın rengi metalik bordo ben bunun kaliperlerini boyatmak istiyorum.Ankarada nerede ve ne kadar mal edebiliri.

oto bayası satan yerlerde bulabilirsin şaşmaz,ivedik 88 oto san.10-20 ytl olması lazım

kendin boyayamiyorsan eger,arabanin bakim zamaninda lifte kaldirildigi zaman gidip boya al,ön tekerleri söktür boyat nasilsa liftte...

O boyayı biz kendimiz sıkarken disklere gelse bir zararı olurmu.Disklerden silinirmi.Ve boyandıktan sonra dökülme yaparmı???

hackerboys' Alıntı:
O boyayı biz kendimiz sıkarken disklere gelse bir zararı olurmu.Disklerden silinirmi.Ve boyandıktan sonra dökülme yaparmı???
disklere gelsede fren yaptıkca silinir bence ama diskleri maskelediktensonra boyarsan bişi olmaz

sorun olmaz zaten kendimiz boyuyoruz.

Şöyle bir öneride bulunayım.Kaliper harici tüm diğer kısımları gazete kağıdı ile bir güzel sar.Daha sonra kaliper boyasıyla 3 kat geç.Yalnız her kattan sonra serviste mutlaka vardır, fönle kurut.Bu şekilde yaparsan sonuçtan memnun kalacağına eminim...

erman arkadasimiza katilmakla birlikte birsey eklemek istiyorum bi önceki soruna istinaden,dislere boya gelse bile tinerle silersin sorun olmaz ;)
resimleri bekliyorum ona göre :D

O bahsettiğiniz boyayı bir kaç yere bakındım bulamadım.Ankarada nerede bulabilirim acaba??

Geri