kaliper sesi ve arka amortisör korumasının sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kaliper sesi ve arka amortisör korumasının sesi

ulas79 link' Alıntı:
yanlız adamların yaptığı gibi aracın arka tekerleri askıda kalacak şekilde kaldıracaksın ve süngeri öyle yerleştireceksin ki sünger araç indirilince içine tam otursun :)

Videoyu izledim; sünger malzeme güneş kollektörü borularının yalıtımında kullanılır, tarafımdan da satılmaktadır  8)

Yarın yorgun olmazsam denerim, kabine giren lokurtuyla korumanın çıkardığı ses pek benzeşmiyor ama illa ki faydası olacaktır.  045thumbsup

amortisör korumasının içine konan malzeme çeşitli boy ve çaplarda bauhaus v.b. mağazalarda satılmaktadır. bilginize...

Ürünü inşaat malzemeleri satılan yerlerde "Climaflex" olarak arayabilirsiniz.

Az önce arka amortisörlere Climaflexleri geçirdim akşam fark var mı yazarım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Az önce arka amortisörlere Climaflexleri geçirdim akşam fark var mı yazarım.

bekliyoruz değerli yorumlarını ona göre arayıp bulacağım köpüğü :)

Eve yeni geldim.

Nasıl desem; amortisör sesinin bariz olmasında ön amortisörlerin payı çoktu, köpüğü sadece arkaya uyguladım ve kabinde duyulan ön amortisör sesleri doğal olarak aynen duyulurken sanki arka kısımdan gelen sesler azaldı/bitti.

Yarın daha kesin birşey yazarım.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Eve yeni geldim.

Nasıl desem; amortisör sesinin bariz olmasında ön amortisörlerin payı çoktu, köpüğü sadece arkaya uyguladım ve kabinde duyulan ön amortisör sesleri doğal olarak aynen duyulurken sanki arka kısımdan gelen sesler azaldı/bitti.

Yarın daha kesin birşey yazarım.
arka taraftan daha az ses gelmeside bir gelişmedir en azından biraz daha sessiz yolculuk yapar arkadakiler :)

ulas79 link' Alıntı:
arka taraftan daha az ses gelmeside bir gelişmedir en azından biraz daha sessiz yolculuk yapar arkadakiler :)

Elbette  :) Ama arabayı %90 ve üzeri tek başıma kullanıyorum, öndeki seslere de bir çözüm süper olurdu  8)

Böyle bir arabada bu denli ses.. Daha da kötüsü garantiden değişimden önce ses 2-3km içinde kesiliyordu, şimdiyse sadece 80-90km sonra hemen hemen hiç duyulmayacak kadar azalıyor.

Geri