eyvallah usta o zaman k.i.b
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğrudur arkadaşım iyi oldu bu anlattığın..coleman' Alıntı:ben orayada güvenmemeye başladımarabada gaz yememe problemi vardı kesik kesik oluyodu araba samsunda götürmedigimiz özel servis kalmadı enson dedik reis çözer bu işi oda dedi hava hrtumlarından 115 kagat aldı bizden sorun yine devam .izmite geldik bi özel servise götürdük adam dedi buji kablolarından bi değisti sorun çözüldü.yani basit bir işi yapamadılar reiste okar da a sınıfı ustalarımız var deyip duruyolar.
aga78' Alıntı::help:arkadaşlar ist anadolu yakasında güvenilir ve kaliteli servis konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
( Gedizler ) hariç onların yaptıgı işi anadoluda dogan şahin tamircileri daha iyi yapar eminim koskoca servis 2 günlük işi 8 günde teslim ediyo 5 cm göçük tamiri yapcam diye kaput ayarınıda bozup veriyo üstelik aracınızı kapıdan güvenlik teslim ediyo yani ne nasıl yapıldı bilmiyosunuz ve ciddiye alınmıyosun.. daha sonra telefon acıp anket yapmaya kalkıyorlar servisimizi nasıl buldunuz diye bende ver yansın yaptım özür dileriz bile yokk ee getirin tekrar yapalım yap boz sankii
Serkan' Alıntı:Kardeş
Opel Gerçek'ten Barış beyi ara o sana yardımcı olur ama Avrupa yakasında ben memnun kaldım.
Corsa_N' Alıntı:Ya Ben ErpaŞa GÖtÜrdÜm Her DeĞİŞen İÇİn Cebe Telefon Ettİler Yarim Saatte Bİr Bİlgİ Verdİler Falan Ama Ben ErpaŞtan Memnundum Banami Denk Geldİ Acaba.
spaceghost' Alıntı:ben erpaşta çalışıyorum.servis benim bir arayışım yok.bulduysan ne mutlu sana eğer yardımcı olacağımız birşey olursa haberdar et.sende kardeşimizsin yardımcı oluruz.kendine iyi bak