Kalofer peteğim tıkanmış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
giriş çıkış hortumları sıcak ise kalorifer peteği girişinde bir elektrikli musluk var onun dişlisi ileri kayıyor veya motor arızalanıyor sıcak suyu peteğe girmeden kendi üzerindenden geçirip geri yolluyor peteğe su girmemiş oluyor aynen başıma geldi 99 model astra g bende petek sandım ama petek çok temiz çıktı hata musluktu hallettik şimdi mükemmel peteğin resmi elimde var

astra g petek nasıl sökülür

selam bu astra g lerde peteği nasıl sökeriz. yani daha doğrusu konsolu nasıl sökeriz.

cuma günü urfaya yola çıkıyorum allahın izni ile istanbulda yapabiliceğim bildiğiniz biryer varmıdır?

bugün servisten kalorifer petek fiyatını sordum işçili haiç 553 tl dediler şaştım kaldım. çok acil yaptırmam gerek cuma günü yola çıkıyorum istanbul içi nerede yaptıra bilirim.

bugün servisten kalorifer petek fiyatını sordum işçili haiç 553 tl dediler şaştım kaldım. çok acil yaptırmam gerek cuma günü yola çıkıyorum istanbul içi nerede yaptıra bilirim.

kardeş petek almana gerek yok elin yatkın değilse git bi özel servise sökme takma işçiliğini konuş anlaşırsan söktür peteği kireç çözücü ile temizlersin bide gm antifriz koy 3 lt tertemiz

kardeş petek almana gerek yok elin yatkın değilse git bi özel servise sökme takma işçiliğini konuş anlaşırsan söktür peteği kireç çözücü ile temizlersin bide gm antifriz koy 3 lt tertemiz

dün gece bi göz attım peteği söktürmeyi düşünmüyorum. motordan araçiçine giden iki adet hortumvardı biri aşırı sıcaktı diğeri ise ılık o hortumları söküküp kireç sökücüyü oradan koysakve evdeki musluktan gelen hortumla suyu bassam nasıl olur.:confused:

dün gece bi göz attım peteği söktürmeyi düşünmüyorum. motordan araçiçine giden iki adet hortumvardı biri aşırı sıcaktı diğeri ise ılık o hortumları söküküp kireç sökücüyü oradan koysakve evdeki musluktan gelen hortumla suyu bassam nasıl olur.:confused:

istersen oradan direk tazyikli su ile dene bi arkadaş bu yöntemi önermişti.
ancak kireç çözücüyü borulardan dökersen plastiğe vereceği zararı nedir onu iyi bilmek lazım o yüzden bu konuda bi yorum yapamayacağım karar senin.

Geri